background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών με κοινοτάρχες

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο και αντιδημάρχους είχαν την περασμένη Πέμπτη οι πρόεδροι των έντεκα κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας.

Επί τάπητος τέθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων καθώς και ζητήματα που αφορούν κάθε χωριό ξεχωριστά, με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής να εκφράζουν τη βούλησή του για συνεργασία ούτως ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση όλων.

Στη συνάντηση της Αιγείρας, που έγινε σε θετικό κλίμα και διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραΐσκος, Βασίλης Χριστόπουλος, Μαρία Σταυροπούλου, Δημήτρης Φιλιππάτος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ντίνος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανδρέας Οικονόμου. Επίσης, οι πρόεδροι κ. Σταθακόπουλος, Κριτάκης, Λυμπερόπουλος, Μουστερής, Ρόζος, Γιαλαμάς, Κωνσταντίνου, Σπυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κορύλλος και Ντερέκης.

Οι τοπικοί εκπρόσωποι κάθε κοινότητας, εξέθεσαν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο των μόνιμων κατοίκων της περιοχής, δηλαδή ζητήματα της καθημερινότητας που καλούνται να διαχειρίζονται με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της κοινότητας Αιγείρας Ηλία Σταθακόπουλου ο οποίος ευχήθηκε να γίνονται πιο συχνά τέτοιες συναντήσεις και εξέθεσε τα δύο πιο κύρια ζητήματα που ταλαιπωρούν το χωριό του, δηλαδή το θέμα της κεντρικής πλατείας αλλά και το θέμα του κοιμητηρίου, δύο προβλήματα που χρονίζουν και εμποδίζουν τη λειτουργικότητα της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι, οι περισσότεροι πρόεδροι κοινοτήτων, ανέλυσαν διεξοδικά τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις περιοχές τους αλλά και στους μικρούς οικισμούς, ενώ τα κυρίαρχα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν αφενός, το θέμα της αγροτικής οδοποιίας και αφετέρου το ζήτημα της άρδευσης των περιοχών, το οποίο αναλύθηκε εκτενώς. Επίσης συζητήθηκε και το θέμα των απορριμμάτων και της καθαριότητας των χωριών, εν όψει της θερινής περιόδου που ξεκινά στις αρχές του ερχόμενου μήνα.

Δέσμευση ότι θα δοθεί στην Ανατολική Αιγιάλεια η αναπτυξιακή προοπτική που της αξίζει

Ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος δεσμεύτηκε απέναντι και στους 11 προέδρους, ότι η δημοτική αρχή θα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί για την επίλυση όλων των πρακτικών προβλημάτων. Ανέφερε ότι σιγά – σιγά θα εξαλειφθούν όλες οι παθογένειες και πως οι αιρετοί της περιοχής στον δήμο, Μαρία Σταυροπούλου και Ανδρέας Οικονόμου, θα βρίσκονται σχεδόν σε καθημερινή επαφή με τους προέδρου για τα τρέχοντα ή έκτακτα προβλήματα που προκύπτουν. Τέλος, επισήμανε ότι κατανοεί κάθε ανησυχία και προβληματισμό των μόνιμων κατοίκων της περιοχής και υποσχέθηκε ότι μαζί με τους συνεργάτες του, θα “φέρει” στην περιοχή μία προοπτική, δίνοντας στις περιοχές της Αιγείρας μία σύγχρονη εικόνα ανάπτυξης, κάτι που όπως είπε, της αξίζει εις στο έπακρον.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr