background img
banner
banner

Πίτα με ευχές, αγωνιστικότητα αλλά και… χορό από τον Δικηγορικό Σύλλογο | ΦΩΤΟ

Και να συζητούν και να διεκδικούν και να αγωνίζονται αλλά και να διασκεδάζουν γνωρίζουν οι δικηγόροι του Αιγίου. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τη δράση του Συλλόγου όσο και από την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου, στο παραλιακό κατάστημα «Cityzen», στο Αίγιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα περισσότερα μέλη του Συλλόγου που κατέκλυσαν τον χώρο, απολαμβάνοντας πλούσιο φαγητό, ενώ έτυχαν και πλούσια δώρα που κληρώθηκαν σε λαχειοφόρο αγορά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μπέσκος ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους, ευχόμενος, λόγω της ημέρας, στις γυναίκες «χρόνια πολλά». «Εύχομαι αυτή τη χρονιά να έχουμε όλοι υγεία και να είμαστε ευτυχισμένοι και οικογενειακά και ατομικά και του χρόνου, να είμαστε όλοι μαζί να διασκεδάζουμε όπως σήμερα. Και το Πρωτοδικείο μας να παραμείνει ως έχει και να μην πληγεί από όλα όσα δρομολογούνται», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολούθως, δεν άργησε να… ανάψει το κέφι με αρκετούς δικηγόρους να καταπλήσσουν με τις χορευτικές τους ικανότητες και τον πρόεδρο να κλείνει τον χορό με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr