background img
banner
banner

AΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Την Κυριακή στις 5μμ στο Αίγιο ο τελευταίος τελικός με Αργοναύτη Νέας Κίου

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ NATIONAL LEAGUE 2 ΚΑΙ Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ

Αστέρας Τέμενης – Αργοναύτης… πράξη τρίτη και τελευταία την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κατάμεστο (όπως αναμένεται) κλειστό γυμναστήριο Αιγίου με “έπαθλο” τη συμμετοχή και στο επόμενο πρωτάθλημα της National League 2. Οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 στη διαδικασία των πλέι οφ και στο 2-2 αν προσθέσουμε και τα αποτελέσματα που έφεραν μεταξύ τους και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο.

Στο πρώτο ματς που έγινε στο Αίγιο (νίκη με 66-51 για την Τέμενη) ο φίλαθλος κόσμος της Αιγιάλειας δεν ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο κάλεσμα της διοίκησης. Τώρα όμως εκτιμάται ότι θα γεμίσει το γήπεδο αφού το παιχνίδι είναι “ζωής και θανάτου” και θα στηρίξει τον Αστέρα Τέμενης στην προσπάθεια να σώσει τη χρονιά. Δεκάδες οπαδούς της θα φέρει στο Αίγιο και η ομάδα της Νέας Κίου και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι “καυτή” το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Στο πρώτο παιχνίδι είχαν έρθει περίπου 80 και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις και είχαν κερδίσει τη “μάχη” της εξέδρας. Τώρα που στο παιχνίδι δεν υπάρχει αύριο και κρίνεται η κατηγορία ίσως ο αριθμός των φιλάθλων από την Αργολίδα μπορεί να είναι και διπλάσιος.

Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν η Ένωση Γλαύκου/Εσπέρου με τον Ιωάννινα ΣΚ, που είναι επίσης στις 1-1 νίκες και ο νικητής θα “σφραγίσει” το εισιτήριο της παραμονής.
Όσο αφορά στα πλέι οφ ανόδου, μετά το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών (Προμηθέας 2014-Παναχαϊκή) που είναι έτοιμο εδώ και μερικές ημέρες, την Τετάρτη οριστικοποιήθηκε και το δεύτερο που θα έχει αντίπαλους Αχαγιά ’82 και ΑΣ Ιόνιο Κέρκυρας. Η νησιώτικη ομάδα νίκησε εντός έδρας την Δόξα Πύρρου Άρτας 70-58 κάνοντας το 2-1 και πέρασε στα ημιτελικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr