background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τελειώνει με νίκη η Αιγείρα / Ακράτα

ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ… ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Φινάλε το Σάββατο στις 17:00 σε όλα τα παιχνίδια play out. Σε ότι αφορά την περιοχή μας τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει για την Θύελλα Αιγίου και την ΑΕ Καλαβρύτων που υποβιβάζονται στην Β΄ κατηγορία. Παίζουν στην έδρα τους με Ροΐτικα και Αναγέννηση Πάτρας αντίστοιχα. Τα μεν Ροΐτικα θα διεκδικήσουν στο γήπεδο Πλαστήρα αποκλειστικά τη νίκη, αντίθετα λείπει το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συνάντηση των Καλαβρύτων.

Η Αιγείρα / Ακράτα θα παίξει χωρίς τον Φίλιππο Σχοινά στον πάγκο της αφού παραιτήθηκε και ολοκληρώσεις τις φετινές της υποχρεώσεις με υπηρεσιακό προπονητή.

Για την σιγουριά της παραμονής αρκεί ένας βαθμός στην Αιγείρα / Ακράτα για να αποφύγει κάποιες ακραίες καταστάσεις. Θα φιλοξενήσει την αδιάφορη Δόξα Παραλίας χωρίς όμως αυτό να εφησυχάζει τους γηπεδούχους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που ενδιαφέρουν ο Αχαιός παίζει στο Ρίο με τον υποβιβασμένο Αετό και ετοιμάζεται για τους βαθμούς της νίκης που τον ανεβάσουν στην σιγουριά των 25 βαθμών.
Περισσότερο δύσκολο θα είναι τα πράγματα για τον Ατρόμητο Λάππα (22 βαθμούς), που έχει επικίνδυνη αποστολή στο Κάνιστρας κόντρα στον Πήγασο, που έχει ήδη σώσει την κατηγορία.

Ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων …τρέμει στην ιδέα ότι θα βρει απέναντί του στα Προσφυγικά τον Εθνικό, που μπορεί να τον στείλει μια κατηγορία πίσω, σε περίπτωση που κερδίσουν τα Ροΐτικα στο Πλαστήρα, ή ο Αχαΐκός την αδιάφορη Δόξα Νιφορεΐκων.

Αδιάφορο είναι το παιχνίδι Δαβουρλής – Αχαϊκή.

8η αγωνιστική

Σάββατο 27/04 -17:00
Αιγ./Ακράτα-Δόξα Παρ.: Ζήκος
Καλάβρυτα-Αναγέννηση Π.: Βέλιου Αρμίρ
Θύελλα Αιγίου-Ροΐτικα: Τσάκης
Εθνικός-Αστέρας Τσουκ.: Πράνταλος
Αετός Ρίου-Αχαιός: Ελένη Αντωνίου
Πήγασος-Ατρόμητος Λ.: Χρονάς
Αχαϊκός-Δόξα Νιφ.: Φωκάς
Δαβουρλής-Αχαϊκή: Μαρδάς


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr