background img
banner
banner

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Γιώργο Λάγαρη στην τελευταία του κατοικία

Εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Πέμπτης (25/4) τον Γιώργο Λάγαρη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών την προηγούμενη Τετάρτη. Στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου Τέμενης, βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του αγαπημένου του Κεραυνού Αιγίου, αθλητές και προπονητές της ομάδας καθώς και ο πρώην τεχνικός του Κεραυνού Θανάσης Λιόνας που είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον εκλιπόντα.

O Γιώργος Λάγαρης μπήκε στη διοίκηση του Κεραυνού το 2006 και ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Χάρη Μπόγδανου μέχρι το καλοκαίρι του 2018 όταν τον αντικατέστησε στη θέση του προέδρου. Για 18 ολόκληρα χρόνια ήταν η “ψυχή” της ομάδας και μαζί με τον Γιώργο Ρόζο και τον αείμνηστο Χάρη ήταν οι μακροβιότεροι πρόεδροι του συλλόγου.

Επιτυχημένος έμπορος επίπλων και ηλεκτρικών ειδών, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την αγορά της πόλης καθώς διατηρούσε για δεκαετίες έκθεση επίπλων στην Τέμενη και κατάστημα στο Αίγιο.

Στην κηδεία παραβρέθηκε και η Αχαιός υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου που έχει στενή σχέση με την οικογένεια, η βουλευτής Αχαϊας Ευσταθία Γιαννιά με τον σύζυγό της, παλαιό μπασκετμπολίστα και πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Πατρών Βασίλη Γιαννόπουλο, ο επίτιμος πρόεδρος του Κεραυνού Γιώργος Ρόζος, ο πρόεδρος Γιώργος Χρηστίδης και μέλη της διοίκησης του Αστέρα Τέμενης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αθλητές τοπικών ομάδων και πλήθος κόσμου.

Την Εξόδιο Ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Ψήφισμα του Κεραυνού για το θάνατο του προέδρου Γιώργου Λάγαρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ , στο άκουσμα θανάτου του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ομάδας μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΑΡΗ, συνεδρίασε εκτάκτως 24/04/2024 και ομόφωνα αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα :
– Να ματαιωθούν όλες οι δραστηριότητες της ομάδας (προπονήσεις –αγώνες) την ΠΕΜΠΤΗ, ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του.
-Στα παιχνίδια της αντρικής ομάδας, μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου, οι αθλητές να φέρουν πένθος στην φανέλα τους.
– Να κρατηθεί στο επόμενο παιχνίδι ενός λεπτού σιγή .
–Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία.
– Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του.
– Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ , και στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Τεμένης .
– Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στο τοπικό , ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και να επιδοθεί στην οικογένειά του.
Η αθλητική οικογένεια του ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του στους οικείους του για την απώλεια του. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΑΡΗΣ διετέλεσε Πρόεδρος του σωματείου μας τα τελευταία ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ και Αντιπρόεδρος στην ΧΡΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ (2003-2013 ). Ήταν πραγματικός ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΦΙΛΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ και πάνω απ΄ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ σ΄ όλη την κοινωνία της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr