background img
banner
banner

Νίκη παραμονής ο Παναιγιάλειος 3-1 την Κόρινθο | ΦΩΤΟ

ΠΑΕΙ “ΕΚΔΡΟΜΗ” ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Θύμισε την εντυπωσιακή εντός έδρας πορεία που είχε στα μισά και πλέον του πρωταθλήματος ο Παναιγιάλειος. Εκρηκτικός στις αρχές των δυο ημιχρόνων, με δυο γκολ που τον έβαλαν σε θέση οδηγού.

Η ανησυχία από τη μείωση του σκορ 1-2 με τον πρώην μελανόλευκο Γκίκα, δεν κράτησε πολύ, αφού ο Παναιγιάλειος έχοντας πρωταγωνιστή με χατ τρικ τον Βαγγέλη Μακρή, ανέβασε και πάλι την διαφορά σε επίπεδο ασφαλείας (3-1).

Μελανό σημείο στο πανηγύρι του Παναιγιάλειου, ήταν οι σοβαροί τραυματισμοί του Σανδραβέλη και του Φωκαΐδη (ωμοπλάτη).

Ο Μακρής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον κόσμο στα ουράνια

Αποφασισμένος ο Παναιγιάλειος για το θετικό αποτέλεσμα, αφού αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα στα άλλα ταυτόχρονα παιχνίδια, θα έμπλεκε σε σενάριο μπαράζ.

Στο 14΄ Μακρής τροφοδοτήθηκε από τον Τρέσα και με άπιαστο πλασέ έγραψε το 1-0.

Ακολούθησε κεφαλιά άουτ του Ροχάνο στο 15΄ και λίγο έλειψε στο 16΄ ο Μακρής να διπλασιάσει το σκορ με σουτ μέσα στην περιοχή, που κόντραρε σωτήρια ο Καλούσης.

Πήρε γήπεδο η Κόρινθος, απείλησε όμως μόνο στο 45΄

Σταδιακά μετά το 1-0 ο Παναιγιάλειος έπαψε να μαρκάρει ψηλά, δίνοντας χώρο στην Κόρινθο που σταματούσε πάντα στην οργανωμένη μελανόλευκη άμυνα.

Ο Μακρής ήταν πάλι αυτός που είχε τελική στην αντίπαλη εστία και απέκρουσε ο Διασσινός στο 42΄, ενώ εκτέλεσε φάουλ από καλό σημείο στις καθυστερήσεις άουτ.

Στο 45΄ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία της Κορίνθου, όταν ο Αναστασόπουλος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στη μελανόλευκη άμυνα και υποχρέωσε τον Παπαδόπουλο να αλλάξει ρότα, να αποκρούσει και να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Γκολ από τα αποδυτήρια το πέναλτι του Μακρή 2-0

Στο 46΄ ο Θεοφανόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Νικολάου, έστειλε τον Μακρή στην άσπρη …βούλα και ο επιθετικός του Παναιγιάλειου τον Διασσινό στην άλλη γωνία για το 2-0.

Πήρε πρωτοβουλίες η Κόρινθος, αντιδρά ο Παναιγιάλειος

Με τον χρόνο η Κόρινθος προσπαθούσε να γίνει απειλητική και να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο 57΄ ο Γκουντρουμπής κοντραρίστηκε, στο 62΄ ο Ζαχαράκης αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο.

Σειρά του Παναιγιάλειου να απειλήσει στο 63΄ με κεφαλιά πάσα του Μακρή στον Πίσπα που δεν πρόλαβε, στο 69΄ σπουδαία ευκαιρία του Μακρή που πήρε από τον Πίσπα αλλά ο Νικολάου έβαλε σωτήρια την κόντρα και στο 72΄ κεφαλιά άστοχη του Πίσπα από την σέντρα του Τσίπρα.

Αποβολή και γκολ η Κόρινθος

Στο 75΄ αποβλήθηκε ο Λάλκοβιτς από την Κόρινθο, που όμως δυο λεπτά αργότερα έφτασε στο γκολ σε φάση διαρκείας και με τον Γκίκα να μειώνει 1-2 χωρίς όμως να πανηγυρίσει σεβόμενος την πρόσφατη συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο.

Το 3-1 στο 84΄

Ο Μακρής δεν σταμάτησε τα μαύρα σύννεφα της βροχής, αλλά μιας ενδεχόμενης ισοφάρισης. Κέρδισε πέναλτι από τον Καλούση και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, στέλνοντας πάλι στην άλλη γωνία τον Διασσινό.

Έντονες διαμαρτυρίες του Φυντάνη στο 85΄ που είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Βλάχου.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ζαχαράκης με διαγώνιο βολέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε αγκαλιά όλους τους μελανόλευκους και τους φίλαθλους να ζητωκραυγάζουν για την σπουδαία αυτή νίκη.

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (λ.τ. 50′ Πίσπας) Τσίπρας, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (10′ λ.τ. Λουκάς), Θεοφανόπουλος (65′ Κίτος), Τρέσα.

Κόρινθος: Διασσινός, Καλούσης, Αργυρόπουλος (80′ Παπανικολάου), Αναστασόπουλος, Μαρκούρη, Γκουντρουμπής, Λάλκοβιτς, Παπουλής, Δερμιτζάκης (56′ Ζαχαράκης), Νικολάου, Ροχάνο (71′ Γκίκα).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr