background img
banner
banner

Με θετικό απολογισμό, βράβευση και στόχους

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.

Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας, το Σωματείο Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου.

Το Σωματείο τίμησαν με την παρουσία τους από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου Αιγίου ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Λειβαδίτης και το Μέλος του Δ.Σ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος και από πλευράς Δήμου Αιγιαλείας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γεώργιος Μπέσκος και οι πρώην Πρόεδροι του Εργατικού Κέντρου Αιγίου Γιάννης Μαρίνος και Νίκος Κόκλας.

Η Πρόεδρος του Σωματείου Σταυρούλα Πιερράτου στην τοποθέτησή της ανέπτυξε τις δράσεις του Σωματείου και ανέδειξε τους επιτυχείς αγώνες που έγιναν το 2023. Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση της πρώτης Προέδρου του Σωματείου Ευγενίας Ζαφειροπούλου. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο τότε Πρόεδρος του Ε.Κ. Αιγίου Γιάννης Μαρίνος.

΄΄Το Σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που προσέφεραν πολλά δώρα που κληρώθηκαν στα μέλη μας΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Σωματείου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr