background img
banner
banner

Η Μαριλία Ψυχογιάννη ερμηνεύει τραγούδια του Γιάννη Κριβέρη

ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΓΓΛΟΪΤΑΛΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Η ταλαντούχα νεαρή ερμηνεύτρια Μαριλία Ψυχογιάννη συνεχίζει να εκπλήσσει. Αυτή τη φορά ερμηνεύει τα τραγούδια που συνέθεσε ο Γιάννης Κριβέρης, με τα οποία «ντύνει» μουσικά το αγγλοϊταλικό ντοκιμαντέρ «Roman empire rize and fall» και εντυπωσιάζει με την αισθαντική φωνή της.

Η Μαριλία Ψυχογιάννη, κόρη του επιχειρηματία και προέδρου του Συλλόγου Αναβιωτών «Βοστίτσα» Λάμπη Ψυχογιάννη, παρά τα 18 της χρόνια, έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής και έχει όλα τα εχέγγυα για ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του τραγουδιού. Αυτή τη φορά ερμηνεύει τα τραγούδια της έναρξης και του τέλους του ντοκιμαντέρ και μολονότι βρίσκεται στο YouΤube λίγες μόνο ημέρες, «μετρά» πολλές προβολές και likes. Να σημειωθεί ότι τους στίχους του Fear of the king υπογράφει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.

“Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με την Αιγιώτισσα καλλιτέχνιδα για το ίδιο κανάλι και το ίδιο project του συγκεκριμένου αγγλοϊταλικού ντοκιμαντέρ, καθώς το εγχείρημα που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια ήταν απόλυτα επιτυχημένο και αποτέλεσε υποθήκη να συνεχιστεί μία πολύ καλή συνεργασία. Η Μαριλία Ψυχογιάννη έχει ερμηνεύσει εξαιρετικά τα δύο τραγούδια της έναρξης και του τέλους του ντοκιμαντέρ – ταινίας της μεγάλης παραγωγής και δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα τραγουδιστική άποψη στο άκουσμα των σκηνών, καθώς η προσέγγισή της, βάσει του τελικού αποτελέσματος, όχι μόνο αποτελεί μια έκπληξη για κάθε ακροατή αλλά και για εμάς, όσους δηλαδή εργαστήκαμε και δουλέψαμε για αυτή την μεγάλη και εμβληματική ευρωπαϊκή παραγωγή” ανέφερε στo Protionline.gr ο άνθρωπος που υπογράφει την μουσική του “Fear of the King”, Γιάννης Κριβέρης, ο δημιουργός του καινούριου τραγουδιού της νεαρής τραγουδίστριας, που ήδη ξεχωρίζει.

Με πολλά views και likes

Το τραγούδι παρόλο που ολοκληρώθηκε στο στούντιο πριν μία από μία εβδομάδα είδη βρίσκει τεράστια ανταπόκριση όχι μόνο από τους παραγωγούς και τους υπεύθυνους της ιταλικού καναλιού αλλά και από υποστηρικτές και fun της νεαρής ερμηνεύτριας.

Ο κ. Κριβέρης εξηγεί για τις λεπτομέρειες του έργου αλλά και για τη νεαρή ερμηνεύτρια: “Το promo και το γενικότερο πλαίσιο και ύφος του έργου, καλούσε να γράψω μία δραματοποιημένη μουσική, με προσέγγιση σε επικά ηχοχρώματα και “σκαμπανεβάσματα”, ανάλογα με την κάθε σκηνή και την σκηνοθετική. Η Μαριλία Ψυχογιάννη κατάφερε για άλλη μία φορά να έχει μία μεστή αλλά και ταυτόχρονα όμορφη, ερμηνευτική προσέγγιση, είναι μία φωνή που μπορεί να υποστηρίξει υπέροχα τέτοιες ανάλογες παραγωγές και νομίζω ότι, τα κατάφερε εκπληκτικά. Είναι μία καλή ερμηνεύτρια, είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε και παρ’ όλο που είχαμε λιγοστό χρόνο, δουλέψαμε βάσει του τελικού σεναρίου με συντονισμό και θέληση. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr