background img
banner
banner

Μία τραγουδίστρια ετών… 15!

Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΡΙΛΙΑ ΨΥΧΟΓΙΑΝΝΗ… ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Τα τελευταία χρόνια πολλά ταλέντα έχουν “ξεπηδήσει” στην ευρύτερη περιοχή. Είναι διάφοροι νέοι καλλιτέχνες, νέοι “εργάτες της Τέχνης” με πολλές ιδιαιτερότητες και κλίσεις, ιδιομορφίες και με αρκετή τόλμη. Άνθρωποι που όντας ασχολούμενοι, είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο, έχουν καταφέρει να ανοίξουν μία πόρτα στον Πολιτισμό, μιλώντας στην ψυχή των Αιγιαλέων και κάποιοι όλων των Ελλήνων. Η Μαριλία Ψυχογιάννη, 15 ετών μόνο, έχει όλα τα εχέγγυα για ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του τραγουδιού. Το πρώτο της τραγούδι είναι ήδη γεγονός!

Ένα μελωδικό «πάντρεμα»

Η Μαριλία, κόρη του επιχειρηματία και πρόεδρου του Συλλόγου Ιστορικής Αναβίωσης “Βοστίτσα 1821” Λάμπη Ψυχογιάννη, κατάλαβε από πολύ νωρίς την αγάπη της για το τραγούδι και τη μουσική και θέλησε όλο αυτό, να το… μοιραστεί με τους ανθρώπους που την στηρίζουν, αλλά και τους “fun” της και τους followers της διαδικτυακής της ζώνης. Το τραγούδι που ήδη κυκλοφορεί από την μουσική βιομηχανία “Aratos Music” που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και πολλά likes. Το μουσικό κομμάτι ονομάζεται “Love is a criminal” και πρόκειται για μια μπαλάντα με χαμηλές τονικότητες στα κουπλέ, αλλά και άξαφνα ξεσπάσματα στην πορεία του, “πλάθοντας” ένα μελωδικό “πάντρεμα” μιας αγάπης η οποία γίνεται αφενός… έγκλημα και αφετέρου, το start ενός ξεκινήματος που ίσως, συζητηθεί.

Με εξωτερικά γυρίσματα στην τοποθεσία “Μπούφαλο” το promotion

Μάλιστα, για την καλή και αξιόπιστη προώθηση του τραγουδιού της ανερχόμενης Αιγιώτισσας, γυρίστηκε και video clip στην πόλη που γεννήθηκε και ζει η μικρή καλλιτέχνης, το οποίο κατά μεγάλο ποσοστό του έχει πλάνα από την τοποθεσία Μπούφαλο.

Η Marilya μπαίνει κατευθείαν στα… βαθιά με ένα αγγλόφωνο τραγούδι, σε στίχους του σκηνοθέτη Βασίλη Τσικάρα και μουσική / ενορχήστρωση του Γιάννη Κριβέρη. Η νοσταλγική μπαλάντα δημοσιεύτηκε πριν περίπου έναν μήνα στο YouTube από την ιδιωτική εταιρεία, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει εντατικοποιήσει τις παραγωγές της με νέες φωνές από όλη την γκάμα των ειδών της μουσικής και του ελληνικού ή ξένου ρεπερτορίου. Να σημειωθεί ότι, στο βίντεο κλιπ της νεαρής, εμφανίζονται και οι καλλιτέχνιδες Γιώτα Μπούλη και Ευαγγελία Κάκιου.

Ο συνθέτης και δάσκαλός της, που εμπιστεύτηκε τη φωνή της

Παρ’ όλο που είναι μία πολύ νέα κοπέλα ακόμα, έχει ήδη μια φοβερή φωνή, με αρκετές δυνατότητες. Εάν δεν παρασυρθεί και προσέξει τις μουσικές της επιλογές, αν συνεχίσει να αγαπάει τόσο πολύ αυτό που κάνει, σίγουρα θα πετύχει. Ίσως σε μερικά χρόνια, μιλά πολύς κόσμος για αυτή την νέα τραγουδίστρια. Και η χαρά μου είναι διπλή, γιατί είναι μια κοπέλα γέννημα – θρέμμα από την Αιγιάλεια. Ελπίζω να έχει την τύχη μαζί της και να παίρνει με τον καιρό όλα όσα της αξίζουν στο χώρο του τραγουδιού” ήταν τα λόγια του δασκάλου της στην φωνητική και μουσικού Γιάννη Κριβέρη.

Ερωτώμενη η ίδια για την πρώτη της μουσική προσπάθεια και για το τι σημαίνει για εκείνη η μουσική και αυτός ο “κόσμος από νότες” που καλείται στο εξής να πρεσβεύει, τόνισε:
“Από πολύ μικρή, μου άρεσε η μουσική και το τραγούδι. Συνέχεια τραγουδούσα στο σπίτι, μόνη μου. Με αυτό μεγάλωσα. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με το κομμάτι της φωνητικής δημιουργίας. Από οχτώ χρονών ξεκίνησα μαθήματα πιάνου στο Πατραϊκό Ωδείο στο Αίγιο και ήμουν μέλος της χορωδίας, με δασκάλα την κ. Πετεμερίδου. Εδώ και ένα έτος, παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής μαζί με τον δάσκαλο κ. Κριβέρη, ο οποίος με έχει βοηθήσει να εξελιχτώ και υπογράφει την ενορχήστρωση του τραγουδιού”.

‘’Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα εγκαταλείψω την μουσική ποτέ’’

Στην ερώτηση του protionline.gr για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει τις υποχρεώσεις στο σχολείο με την ενασχόληση στην μουσική βιομηχανία, η 15χρονη μαθήτρια, επισήμανε: “Πηγαίνω στην Α΄ Λυκείου και οι απαιτήσεις στο σχολείο είναι… αρκετές. Παρακολουθώ και μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια. Επίσης, φέτος ετοιμάζομαι να δώσω και για το πτυχίο lower της αγγλικής γλώσσας. Όμως η αγάπη μου για την μουσική με κάνει να βρίσκω την δύναμη να έχω συνέπεια στις ήδη αρκετές υποχρεώσεις μου”.
Κλείνοντας τις δηλώσεις της στo protionline.gr και ερωτώμενη για το ποια μουσικά είδη προτιμά, τόνισε: “Μου αρέσουν όλα τα είδη μουσικής, αλλά πιο πολύ προτιμώ την pop μουσική και το ελληνικό τραγούδι. 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είναι δύο καλλιτέχνες που θαυμάζω”, ενώ στην ερώτηση για το πώς φαντάζεται το μέλλον της σε είκοσι χρόνια από τώρα, η νεαρή κοπέλα απάντησε: “Θα ήθελα να σπουδάσω σε Στρατιωτικές Σχολές. Κυρίως στην Αστυνομία. Αλλά παράλληλα θα ήθελα να ασχοληθώ και με το τραγούδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα εγκαταλείψω την μουσική ποτέ, γιατί είναι κάτι που με εκφράζει και αγαπώ. Θα ήταν κάτι που θα ήθελα να ασχοληθώ και σε επαγγελματική βάση”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr