background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρεμιέρα με τοπικές συναντήσεις στα μπαράζ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. – ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΒΥΘΟΣ

Δυο ομάδες από την περιοχή μας συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου και η κλήρωση των play off τις φέρνει αντιμέτωπες στην 1η αγωνιστική.

Πρόκειται για το ντέρμπι ανάμεσα στον Αχιλλέα Καμαρών και την ΑΕ Αιγίου, με τους γηπεδούχους να έχουν εντός έδρας επικρατήσει 2-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ χωρίς γκολ είχε τελειώσει το παιχνίδι στο γήπεδο Πλαστήρα.

Εδώ στα μπαράζ ανόδου οι αγώνες είναι μονοί και με πλεονέκτημα έδρας θα είναι ο Αχιλλέας και ο Ηρακλής, που κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα πίσω από τον πρωταθλητή Αστέρα Λεοντίου. Οι προαναφερόμενοι θα παίξουν δυο φορές στο γήπεδό τους σε μια σειρά τριών συνολικά αγώνων, αντίθετα με ΑΕ Αιγίου και Πάτρα 2005, που θα παίξουν στην έδρα τους μόνο μια φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο των Καμαρών έβγαλε χωρίς ήττα ολόκληρο τον β΄ γύρο και έχασε στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση από τον Αστέρα Λεοντίου με διαφορά ενός βαθμού.
Ο Αχιλλέας ξεκινά με 18 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play out, ενώ η ΑΕ Αιγίου με 15 βαθμούς.

Και στα μπαράζ παραμονής τοπικό ντέρμπι

Τρία σωματεία από την Αιγιάλεια εμπλέκονται στα μπαράζ παραμονής και είναι αδύνατον να γλιτώσουν όλα τον υποβιβασμό. Για να μείνουν τα δυο από τα τρία σωματεία της περιοχής μας στην Β΄ κατηγορία, θα πρέπει να πάρουν θετικά αποτελέσματα κόντρα στην ΑΕ Αρόης, που μαζί με τον Απόλλωνα Αιγίου έχουν πλεονέκτημα έδρας, άσχετα αν ξεκινούν και οι τέσσερις ομάδες των play out με τους ίδιους 11 βαθμούς.

Από μια νίκη έχουν στο πρωτάθλημα Απόλλων και Αβυθος

Η άλλη μάχη ανάμεσα σε δυο Αιγιαλείς θα πραγματοποιηθεί στα play out την Κυριακή στις 17:00 (όπως όλα τα παιχνίδια), με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί στην Ροδιά την Αβυθο.
Κοινό χαρακτηριστικό των δυο αντιπάλων είναι ότι έχουν από μια νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε εκτός έδρας.
Συγκεκριμένα ο Απόλλων στον α΄ γύρο επικράτησε 3-0 στο γήπεδο της Αβύθου, ενώ στον β΄ γύρο η Αβυθος νίκησε τον Απόλλωνα στην Ροδιά 4-3.

Με δυο παιχνίδια εκτός έδρας ξεκινά ο Αστέρας Τέμενης

Ο Αστέρας Τέμενης συμπληρώνει την τριάδα των Αιγιαλέων στα play out και ξεκινά τις υποχρεώσεις του με δυο παιχνίδια εκτός έδρας.
Παίζει στα Προσφυγικά με την ΑΕ Αρόης στην πρεμιέρα, στη Ροδιά με τον Απόλλωνα την 2η αγωνιστική και τελειώνει με την Αβυθο στο γήπεδο της Τέμενης.
Συμπερασματικά Αβυθος και Αστέρας Τέμενης που έχουν βαθμολογικό πλεονέκτημα θα πρέπει να κάνουν αγωνιστική υπέρβαση για την παραμονή τους, κερδίζοντας βαθμούς στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr