background img
banner
banner

Ανήρτησαν μαύρες σημαίες στην Κλ. Οικονόμου

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ

Εκτίμηση της κατάστασης, μετά το «όχι» του δημάρχου στο αίτημά τους για άνοιγμα της οδού Κλ. Οικονόμου τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, κάνουν τώρα οι διαμαρτυρόμενοι επαγγελματίες.
Ταυτόχρονα πάντως, από χθες το πρωί προχώρησαν σε μία κίνηση προκειμένου να εκφράσουν τη λύπη και διαμαρτυρία τους. Τοποθέτησαν μαύρες σημαίες έξω από τις επιχειρήσεις τους…

Ερωτηθείσα από τo Protionline.gr η Δήμητρα Κουλούρη η οποία συμμετέχει στην επιτροπή των διαμαρτυρόμενων πολιτών, ανέφερε πως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο «βήμα», εντούτοις από χθες το πρωί ξεκίνησε μία κίνηση εκδήλωσης της αντίδρασης και του προβληματισμού των καταστηματαρχών και επαγγελματιών, με την τοποθέτηση των μαύρων σημαιών. ΄΄Είναι μία καθαρά συμβολική κίνηση που υποδηλώνει τη θλίψη μας διότι δεν εισακούστηκε το αίτημά μας. Παρασταθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας όμως υπήρξε μηδενική ανταπόκριση στα αιτήματα και τις ανάγκες μας΄΄, σχολίασε η κ. Κουλούρη, τονίζοντας πως υπάρχουν κάποιες σκέψεις για περαιτέρω αντίδραση οι οποίες εξετάζονται.

Τέλος, η κ. Κουλούρη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το γεγονός ότι διατρανώνει την αντίθεσή της με τη στάση της δημοτικής αρχής στο θέμα της καθυστέρησης των εργασιών της ανάπλασης και της κλειστής Κλ. Οικονόμου, δεν σημαίνει ότι σχετίζεται ή ταυτίζεται με κάποια άλλη δημοτική παράταξη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr