background img
banner
banner

Μεγάλη ταλαιπωρία σε σχολική εκδρομή με προορισμό την Καλαμάτα

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ

Σε απίστευτη ταλαιπωρία εξελίχθηκε η εκδρομή στην Καλαμάτα, που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή 20 Απριλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ακράτας. Το ένα από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους εκδρομείς, υπέστη βλάβη, με τον σύλλογο να καταγγέλλει το τουριστικό γραφείο και τον οδηγό ότι δεν έλαβε τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας…

Ειδικότερα, η εκδρομή που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ακράτας με προορισμό την Καλαμάτα κατέληξε σε μεγάλη ταλαιπωρία για τους γονείς και τα ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος, αναχώρησαν από την Ακράτα στις 8.00 το πρωί με πρώτη στάση στα ΣΕΑ Αρτεμισίου, ωστόσο το ένα λεωφορείο υπέστη βλάβη στην εθνική οδό Τριπόλεως, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να είναι εκτεθειμένοι για τρεις ώρες σε μεγάλο κίνδυνο καθώς ο οδηγός δεν πήρε τα ανάλογα μέτρα προστασίας για τους επιβάτες.

Όπως τονίζει, το τουριστικό γραφείο που εδρεύει στην Αιγιάλεια και είχε αναλάβει την εκδρομή, δεν έδειξε το ενδιαφέρον που άρμοζε, για να δοθεί ένα αίσιο τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία. Μάλιστα, περιγράφοντας την κατάσταση, λέει πως στο λεωφορείο επικράτησε πανικός αφού δεν άνοιγαν οι πόρτες.

΄΄Ως Σύλλογος θα θέλαμε να επισημάνουμε την προσοχή τον πρακτορείων που αναλαμβάνουν σχολικές εκδρομές. Ζητούμε από τους υπεύθυνους να είναι προσεκτικοί στην επιλογή οδηγών και των συνεργατών τους όσο και στον έλεγχο των οχημάτων τους…΄΄, αναφέρεται ακόμη εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr