background img
banner
banner

Περιποίηση και συντήρηση χαλιών με τη «σφραγίδα» της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΑΛΙΩΝ»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Πιστοί στο… ραντεβού τους με τους πελάτες τους είναι και αυτή την άνοιξη οι άνθρωποι της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΑΛΩΝ» που με ένα τηλεφώνημα καταφθάνουν στον χώρο μας, παίρνουν τα χαλιά μας και φροντίζουν για την καθαριότητα ή και τη φύλαξή τους για όσο χρόνο επιθυμούμε.

Ταυτοχρόνως, βάζουν την αθέατη αλλά σημαντική «σφραγίδα» τους στον καθαρισμό των σαλονιών μας, απολυμαίνουν στρώματα, παπλώματα και κάθε είδους ύφασμα, ενώ έχουν την ικανότητα να κόψουν, να ράψουν και να αλλάξουν κρόσσια στα αγαπημένα μας χαλιά. Είναι οι άνθρωποι που μπορούν να επιληφθούν επί των αντικειμένων και επίπλων μας, δίνοντάς τους την όψη του καινούριου, που θα μας ανανεώσει και θα μας φτιάξει τη διάθεση!

Άλλωστε, τι πιο όμορφο από μία άνεση μέσα στο σπίτι, στο γραφείο και γενικότερα στον χώρο που περνούμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Από την «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΩΝ», χρόνια τώρα, μάθαμε ότι η καθαριότητα, η άνεση, η καλαισθησία, δεν είναι πολυτέλειες για λίγους. Είναι κάτι που δικαιούμαστε και που μας ανταμείβει στη δύσκολη καθημερινότητά μας. Αξίζουμε να έχουμε ένα όμορφο και καθαρό σαλόνι σαν καινούριο, καθαρά υφάσματα σε καρέκλες τραπεζαρίας ή κουζίνας, απαλότητα και άνεση στην πολυθρόνα μας. Ομορφιά και αρχοντιά στα χαλιά μας χωρίς να υπάρχει καν φθορά στον χρόνο. Αξίζει να κοιμόμαστε σε ένα στρώμα χωρίς ακάρεα, να σκεπαζόμαστε με ένα ανάλαφρο μυρωδάτο πάπλωμα…

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξειδίκευση και μεράκι για τη δουλειά τους, οι Μάκης Λελούδας και Γιάννης Παπακωνσταντίνου, διατηρούν για σχεδόν τριάντα χρόνια, τη «νούμερο ένα» εταιρεία καθαρισμού και φύλαξης των χαλιών, καταφέρνοντας να κάνουν τα αγαπημένα μας είδη σαν καινούρια!

Αν λοιπόν θα απαριθμούσε κανείς τις υπηρεσίες που προσφέρει η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ», αυτές είναι: 1) Ο καθαρισμός και η φύλαξη χαλιών και μοκετών, 2) το πλύσιμο χειροποίητων χαλιών με στεγνό καθάρισμα, 3) το πλύσιμο κουβερτών και παπλωμάτων, 4) το κόψιμο και το ρέλιασμα στις μοκέτες, 5) η δυνατότητα δημιουργίας νέου κροσσιού στα χαλιά, 6) ο βιολογικός καθαρισμός σε στρώματα, σε καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες σπιτιού και γραφείου, 7) η φύλαξη σε ασφαλές περιβάλλον που πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Με προσωπική μέριμνα, γνώση και αγάπη για το αντικείμενο

Η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ» δεν είναι μία απρόσωπη εταιρεία που θα αναλάβει τα χαλιά ή τα υπόλοιπα αγαπημένα μας είδη. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που φροντίζει διαρκώς να αναβαθμίζει το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι ιδιοκτήτες ασχολούνται προσωπικά με κάθε είδος που τους εμπιστεύονται οι πελάτες τους, παρέχοντας σωστές και εξειδικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες του. Επιπλέον, η άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο του πελάτη τους, η ασφαλής μεταφορά αλλά και οι λύσεις επιτόπου, αποτελούν μεγάλο ατού της δουλειάς τους.

Αν και ξεκίνησε από τον Ελαιώνα, γρήγορα η έδρα της μεταφέρθηκε στο Αίγιο, όπως και ολόκληρο το εργαστήριο καθαρισμού χαλιών καθώς και η αποθήκη για τη φύλαξή τους. Έτσι, από το 2005 βρίσκεται στην περιοχή Παλαιοκαμάρες σε έναν πολύ μεγάλο ιδιόκτητο χώρο, εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό, την επεξεργασία και τη διαμόρφωση χαλιών, διαδρόμων και μοκετών. Μάλιστα, τα μηχανήματα ανανεώνονται με ό,τι πιο νέο παρουσιάζεται, γεγονός που αναβαθμίζει και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στόχος η αναζωογόνηση των χαλιών και η αύξηση της διάρκειας ζωής

Ακολουθώντας μία ειδικά οργανωμένη γραμμή διαδικασιών για ασφαλή καθαρισμό, με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και υποαλλεργικά οικολογικά απορρυπαντικά, η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ» εγγυάται πως θα επιστρέψουν στα χέρια μας απαλλαγμένα από κάθε είδους ρύπο, με αναζωογονημένο πέλος, πλούσια χρωματική φωτεινότητα και έντονη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Δεν είναι όμως μόνο η αισθητική και η οικονομία που μας προσφέρουν οι παρεμβάσεις της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ» στα αγαπημένα μας είδη. ΄΄Το πέλος των χαλιών, τα στρώματα και η επιφάνεια των υφασμάτων επίπλωσης μπορούν να γίνουν εστίες μικροβίων αν δεν διατηρηθούν καθαρά, απειλώντας πολλές φορές την υγεία μας. Η επιλογή του επαγγελματία που θα αναλάβει την φροντίδα των χαλιών μας, πρέπει να είναι πολύ προσεκτική΄΄, αναφέρει στο Protionline.gr ο Μάκης Λελούδας.

΄΄Ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο μας και να δει από κοντά πώς δουλεύει το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού που διαθέτουμε, πώς γίνεται η επεξεργασία και η διαμόρφωση χαλιών, μοκετών και διαδρόμων και βέβαια η φύλαξη. Διότι για κάθε είδος εφαρμόζουμε διαφορετική διαδικασία. Για παράδειγμα, κάθε χαλί υφίσταται διαφορετικό καθαρισμό αν είναι π.χ. χειροποίητο και διαφορετικό αν είναι μηχανής, ανάλογα με τις ανάγκες του και προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα΄΄, επισημαίνει στo Protionline.gr, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Φύλαξη στις κατάλληλες συνθήκες

Αναφορικά με τη φύλαξή τους αυτή μπορεί να γίνει για όσο επιθυμεί ο πελάτης. Συνήθως, οι άνθρωποι της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ» παραλαμβάνουν τα χαλιά την άνοιξη, τα επεξεργάζονται, τα καθαρίζουν και τα φυλάσσουν σε χώρους με ειδικά ράφια, μακριά από υγρασία και άλλους κινδύνους. Μάλιστα, η ταξινόμηση στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία του κάθε χαλιού έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα είδη φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια καθώς το κτίριο διαθέτει κύκλωμα 24ωρης παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα πυρασφάλειας.

Η εξειδίκευση και το σίγουρο αποτέλεσμα που παρέχει η «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ», την καθιστούν ως την ιδανική λύση που θα μας αποφέρει και οικονομικό όφελος, αφού δεν θα χρειάζεται να αντικαθιστούμε τα αγαπημένα μας είδη γιατί, πολύ απλά, θα παραμένουν καινούρια! Οι υπεύθυνοι της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΑΛΙΩΝ» βρίσκονται «δίπλα» στον πελάτη και είναι έτοιμοι να τον εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή, φροντίζοντας, με τη γνώση και την πείρα τους να εξυπηρετούν ευγενικά, γρήγορα και εγγυημένα. Δεν μένει παρά να τους εμπιστευθούμε!

Θα βρούμε τους υπεύθυνους της «ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΑΛΙΩΝ» στα τηλέφωνα: 2691042004, 2691042119.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr