background img
banner
banner

Πρόταση ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων του Αιγίου έδωσε στη δημοσιότητα η προσωρινό άτυπη διοίκηση του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Με βάση αυτό, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά προαιρετικά την προσεχή Κυριακή των Βαΐων, από τις 11.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι. Τη Μεγάλη Δευτέρα, τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη θα ανοίξουν στις 8.30 το πρωί και θα κλείσουν στις 2.00 το μεσημέρι, ενώ θα ανοίξουν και στις 5.30 το απόγευμα με λειτουργία ως τις 9.00 το βράδυ. Τη Μεγάλη Πέμπτη το ωράριο θα είναι συνεχές από τις 8.30 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν προαιρετικά από τη 1.00 το μεσημέρι ως τις 7.00 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο προβλέπει λειτουργία από τις 8.30 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα. Κυριακή του Πάσχα, Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη 7 Μαΐου, λόγω αργιών, η αγορά θα παραμείνει κλειστή.

Επίσης, την Τετάρτη του Πάσχα τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 8.30 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι. Την Πέμπτη του Πάσχα, θα ανοίξουν στις 8.30 το πρωί, θα κλείσουν στις 2.00 το μεσημέρι και θα ανοίξουν και το απόγευμα 5.30 με 9.00. Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, λόγω της αργίας για την εορτή της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Το Σάββατο η αγορά θα λειτουργήσει κανονικά από τις 8.30 το πρωί ως τις 2.30 το μεσημέρι.

Τέλος, η προσωρινή διοίκηση εύχεται σε όλους καλές δουλειές και καλό Πάσχα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr