background img
banner
banner

Μία λαμπάδα, ένας κόσμος το Σαββατοκύριακο στο Παναγιωτοπουλέικο

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ»

«Μπορώ να κάνω ό,τι εσύ δεν μπορείς να κάνεις. Μπορείς να κάνεις όσα εγώ δεν μπορώ να κάνω. Μαζί μπορούμε να κάνουμε ΠΟΛΛΑ». Με αυτό το σύνθημα το «Φωτεινό Αστέρι», η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών, έρχεται και στο Αίγιο, αυτό το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου.

Το μοναδικό στολίδι του Αιγίου, το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, φιλοξενεί την προσπάθειά του, ένα bazaar με μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά, χειροποίητα κοσμήματα, πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. ΄΄Αν η Αγάπη πολλαπλασιάζεται όπως λένε, καρτερούμε την δική σας αγάπη… μαζί με την δικιά μας, να χαρίσουμε στα παιδιά του «Φωτεινού Αστεριού» ένα καλό ευλογημένο Πάσχα…΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, που τονίζονται και τα εξής: Σας περιμένουμε!!! Ελάτε να μας γνωρίσετε… ελάτε να μας νιώσετε… να ευχηθούμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για όλα τα παιδιά…».

Η δράση

Το «Φωτεινό Αστέρι» ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με ενεργή εθελοντική παρουσία στην πόλη της Πάτρας και της Αθήνας, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ανθρώπων και υπηρεσιών που να υποστήριζε τις βιοτικές ανάγκες των παιδιών που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε δυσκολία. Με τον τρόπο αυτό οι αρχικές δράσεις κατευθύνθηκαν προς την άμεση κάλυψη αναγκών σε τροφή και ένδυση. Σκοπός του ήταν η καταπολέμηση της πείνας μέσω της συγκέντρωσης δωρεών σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και πρώτης ανάγκης, τα οποία διανέμονται δωρεάν.

Τα δρώμενα του διημέρου

Το πρόγραμμα του Bazaar αγάπης στο Αίγιο έχει ως εξής: Παρασκευή 26 Απριλίου, ώρες λειτουργίας: 5.30μ.μ.-20.30μ.μ. Με ένα σεντούκι γεμάτο παραμύθια, η νηπιαγωγός και παραμυθού Αθηνά Σκανδάμη, περιμένει όλα τα παιδιά που αγαπούν τις ιστορίες, τις αφηγήσεις και τους αρέσει να ταξιδεύουν στον κόσμο της φαντασίας. «Ελάτε να περάσουμε το απόγευμα της Παρασκευής παρέα και να χαρούμε ένα διαδραστικό τρόπο αφήγησης παραμυθιού», αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Σάββατο 27 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 10.00π.μ.- 1.30μ.μ. Πάρτε τη φαντασία σας κι ελάτε να φιλοτεχνήσουμε τα πιο όμορφα στεφάνια του Μαγιού (τα υλικά θα σας περιμένουν).
Ώρες λειτουργίας 5.30μ.μ.-8.30μ.μ. Ο ταχυδρακτυλουργός Magic Tango με την παράσταση Μαγεία είναι η γνώση… και δώρο έκπληξη σε κάθε παιδί. Είσοδος δωρεάν. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού- Αθλητισμού Δήμου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr