background img
banner
banner

Για έβδομη σεζόν στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής οι “Λύκαινες” Αιγιάλειας

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών και οι Λύκοι Αιγιάλειας θα πάρουν μέρος για έβδομη σεζόν, από την “παρθενική” τους εμφάνιση την περίοδο 2016-17 και έπειτα (μία χρονιά δεν έγινε πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας). Οι εγγραφές στον σύλλογο έχουν ξεκινήσει με στόχο η “αγέλη” να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με κορίτσια από 12 ετών, αλλά και μεγαλύτερες κοπέλες μέχρι 35 ετών που αγαπούν την προπόνηση και το ποδόσφαιρο.

Ήδη αρκετά νέα κορίτσια από την ακαδημία πήραν πέρυσι το “βάπτισμα του πυρός” και σε αυτό το ποδοσφαιρικό μοντέλο θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό και τη νέα χρονιά η ομάδα που θα έχει ως “στόχο” να πρωταγωνιστήσει. Με ένα κράμα νεαρών και των έμπειρων που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη βράδυ (8.30) στο γήπεδο Πλαστήρα ενώ οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν και στο 6977 583787.

Η Γ΄ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών διοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) από τη σεζόν 2010-11 και έπειτα. Προήλθε από τη διάσπαση του Περιφερειακού πρωταθλήματος γυναικών σε Β΄ και Γ΄ κατηγορία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr