background img
banner
banner

Συνέχεια με μεταγραφές ο Αχιλλέας Καμαρών

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟ ΠΑΥΛΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

Μέχρι τώρα επίσημες ανακοινώσεις μεταγραφών δεν έχουμε από καμιά ομάδα σε Α΄ και Β΄ κατηγορία. Εξαίρεση αποτελεί ο Αχιλλέας Καμαρών που ενισχύει δυνατά τις γραμμές του, στοχεύοντας να εξασφαλίσει τουλάχιστον μια άνετη παραμονή.

Μετά τους Γιώργο Καρέλα, Παναγιώτη Τσίρο, Ευγένιο Πέττα, ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης του Παύλου Μητρόπουλου, που ήταν από τους ευσεβείς πόθους διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας του σωματείου των Καμαρών.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον 33χρονο πολύπειρο μέσο, ο οποίος ύστερα από τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην Αιγείρα / Ακράτα και στην Α΄ κατηγορία, μετακομίζει πλέον για τον Αχιλλέα Καμαρών.

Διπλός θα είναι ο ρόλος για τον Παύλο Μητρόπουλο, αφού εκτός από ποδοσφαιριστής θα προσφέρει από τις ατελείωτες γνώσεις και εμπειρίες του στα παιδικά τμήματα της ακαδημίας των Καμαρών.

Η διοίκηση απόλυτα ικανοποιημένη ύστερα από το αίσιο τέλος της προσθήκης του Μητρόπουλου στο ρόστερ, καλοσώρισε στον Αχιλλέα Καμαρών με πολλές ευχές το νέο πρόσωπο πολλαπλών υπηρεσιών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr