background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νίκη τίτλου ο Αχιλλέας Καμαρών 2-1 την Πάτρα

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ 4-1 ΤΗΝ ΑΕ ΑΡΟΗΣ

Ο Αστέρας Λεοντίου παρέμεινε στην κορυφή προηγούμενος 2-0 του Απόλλωνα Εγλυκάδας, που στη συνέχεια μείωσε στο τελικό 2-1. Τον ακολουθεί στον βαθμό ο Αχιλλέας Καμαρών που πήρε την σημαντική εκτός έδρας νίκη με ανατροπή 2-1 την Πάτρα 2005.

Με το γκολ του Φούντζουλα στο 75΄ ο Ηρακλής επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Αιγίου, ύστερα από ένα δύσκολο απόγευμα στην Ροδιά.

Για ένα ημίχρονο ήταν στο παιχνίδι η ΑΕ Αρόης, που προηγήθηκε 1-0 στο γήπεδο Ζήριας και απάντησε στο 1-1 με τον Τέρπο ο Φοίνικας / Ζήρια.

Το β΄ μέρος ήταν αποκλειστική υπόθεση των γηπεδούχων που με δυο γκολ του Δ. Καραΐνδρου και ένα από τον Γ. Καραΐνδρο οδηγήθηκαν σε μια εύκολη νίκη 4-1.

Από το α΄ ημίχρονο είχε ξεφύγει στο σκορ η ΑΕ Αιγίου. Διαμόρφωσε το 5-0 απέναντι στους Πετεινούς και εκεί …σταμάτησε.

Στον Αίαντα ξέσπασε με 6-0 ο Αστέρας Τέμενης υποχρεώνοντας τους ουραγούς να ξεπεράσουν τα 100 γκολ στο παθητικό τους.

Πάτρα 2005 – Αχιλλέας Καμαρών 1-2

Ο Σταματέλος πανηγύρισε το 1-0 στο 14΄ για την Πάτρα 2005. Στη συνέχεια ήταν σειρά της ομάδας των Καμαρών να χαρεί την ισοφάριση 1-1 με τον Μούκα στο 34΄ ύστερα από οργανωμένη επίθεση και να γυρίσει το παιχνίδι στο 44΄ 2-1 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χύσα. Το β΄ ημίχρονο ο Αχιλλέας έκανε σωστή διαχείριση, ύστερα μάλιστα από το πάθημα της προηγούμενης αγωνιστικής στο 4-4 με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Είχε δοκάρι με τον Καρέλα και καλή ευκαιρία με τον Μπαλαφούτη για να σιγουρέψει τη νίκη, που παρέμεινε μεγάλη και με το 2-1 από το α΄ ημίχρονο. Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Χύσα, Τσαμτσούρης, Σπανός, Τσίρος, Ασημακόπουλος, Μπούρδος (87΄ Μπαλαφούτης), Μούκας (λ.τ. 64΄ Κανάγιας), Ραμαντάνης, Πέτσι, Καρέλας (68΄ λ.τ. Βαφειάδης)

Φοίνικας / Ζήρια – ΑΕ Αρόης 4-1

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις οι δυο αντίπαλοι στο α΄ ημίχρονο. Προηγήθηκε με τον Ραυτόπουλο στο 13΄ η ΑΕ Αρόης, γρήγορα ισοφάρισε για τον Φοίνικα / Ζήρια ο Τέρπος στο 17΄ ύστερα από την κεφαλιά πάσα του Χρυσανθόπουλου. Στο β΄ ημίχρονο μίλησε η έδρα και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων, που προηγήθηκαν 2-1 με τον Δ. Καραΐνδρο στο 53΄ από πάσα του Γ. Καραΐνδρου, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 3-1 με σουτ εκτός περιοχής. Το τελικό 4-1 από τον Δ. Καραΐνδρο με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος (λ.τ. 26΄ Φραντζής), Χρυσανθόπουλος, Ραυτόπουλος, Λούλια, Γλωσσίδης, Νικολακόπουλος (75΄ Βεΐζι (λ.τ. 85΄ Φίλιας), Ψυχογιάννης, Δ. Καραΐνδρος, Γ. Καραΐνδρος, Τέρπος.

Αίας Πατρών – Αστέρας Τέμενης 0-6

Με ένα γκολ στο α΄ ημίχρονο και «πεντάρα» στην επανάληψη, ο Αστέρας Τέμενης επικράτησε στο σκορ της αγωνιστικής 6-0 του ουραγού Αίαντα και πήρε βαθμολογική ανάσα. Χατ τρικ από τον Γιώργο Μαρή και από ένα γκολ είχαν: Μαυρούλιας, Σωτ. Κουτρουμπίνας, Ζαφειρόπουλος. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες του Αστέρα φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια για την απώλεια του αντιπροέδρου Μένιου Κουτρόπουλου. Αστέρας: Μακρυγιαννάκης, Σωτ. Κουτρουμπίνας (83΄ Κουτρόπουλος), Ολσι (83΄ Παγιός, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αγγελόπουλος, Νικολακόπουλος (λ.τ. 55΄ Λελούδας), Τάφα, Μαρής, Βαγγελάτος, Μαυρούλιας (74΄ Ζαφειρόπουλος)

ΑΕ Αιγίου – Πετεινοί 5-0

Ήταν φαβορί η ΑΕ Αιγίου κόντρα στους Πετεινούς το απέδειξε και στο γήπεδο Πλαστήρα. Όλα τα γκολ από το α΄ ημίχρονο με τοπ σκόρερ τον Μπάσα που είχε τα τέσσερα από τα πέντε, το άλλο ο Δαλιάνης. ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Γκιζέλης, Κωσταρίδης (51΄ Τσεκούρας), Μάλλιος (46΄ Τίκο), Γεωργακόπουλος, Ε. Αϊντίν, Αλεξόπουλος, Δαλιάνης (46΄ Γκραικιώτης), Σανδραβέλης (72΄ Σωτηρόπουλος), Α. Αϊντίν, Μπάσα (60΄ Κωστόπουλος)

Πανιώνιος / Αχιλλέας – Αβυθος 2-1

Η Αβυθος που δέχτηκε γρήγορο γκολ στην Αγυιά από τον Παναγιωτόπουλο στο 3΄, έδειξε να συνέρχεται και να ανεβαίνει αγωνιστικά στην επανάληψη. Είχε γίνει και στο β΄ ημίχρονο η «ζημιά» από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα που προηγήθηκε 2-0 με τον Σκέμπι στο 56΄. Η Αβυθος με επιμονή κυνήγησε το γκολ που την επανέφερε στο παιχνίδι και ήταν με το εύστοχο πέναλτι του Ευθυμίου στο 62΄, αλλά μέχρι εκεί. Αβυθος: Χατζηάι, Σταματόπουλος, Τσάκουλης, Χ. Χριστόπουλος, Αγγελάκης, Χρυσανθόπουλος, Φιλιππάτος, Κουμπέτσος, Κανελλής, Ευθυμίου, Ρόζος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr