background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με ανατροπή η Αιγείρα / Ακράτα 4-1 την Αναγέννηση Πατρών

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT

Η Αιγείρα / Ακράτα νίκησε 4-1 την Αναγέννηση Π. και ισοβάθμησε στους 21 πόντους με τους Πήγασο και Αχαϊκή, ύστερα από την μεταξύ τους ισοπαλία.
Τα Καλάβρυτα εξακολουθούν να διαθέτουν μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή τους, ύστερα από το 1-0 απέναντι στην Δόξα Παραλίας.

Αιγ./Ακράτα-Αναγέννηση Π. 4-1

Η Αναγέννηση Πατρών ήθελε πολύ να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Ακράτας, αφού κάτι τέτοιο απαιτούσε η βαθμολογική της θέση.
Το ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε 1-0 στο α΄ ημίχρονο, αλλά το υπόλοιπο μισό του αγώνα βρήκε την Αιγείρα / Ακράτα με διαφορά εμπειρίας και αυτό οδήγησε στην ανατροπή και την διαφορά του σκορ.
Με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες οι γηπεδούχοι πέτυχαν ισάριθμα τέρματα και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το υπέρ τους 4-1.
Ο Ροδόπουλος έκανε την αρχή στα γκολ και ακολούθησαν: Νικολόπουλος, Μαχαίρας και Οικονόμου.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Λέση, Μαγγίνας, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος (85΄ Τζιαβάρας), Ροδόπουλος, Δ. Μητρόπουλος (85΄ Ν. Σταυρόπουλος), Τσεκούρας (78΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Αλέφαντος (46΄ Νικολόπουλος)

ΑΕ Καλαβρύτων – Δόξα Παραλίας 1-0

Όλα κύλησαν όμορφα στα Καλάβρυτα για τους γηπεδούχους που ζευγάρωσαν τις νίκες στην έδρα τους, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι με την Δόξα Παραλίας.
Στο 48΄ ο Γιώργος Τσαβαλάς το 1-0 με κεφαλιά από σέντρα του Ντολάνι και ο ίδιος τελείωσε την ατομική του ενέργεια στο δοκάρι της Δόξα στο 55΄.
Η ομάδα του Κωστή Βλάχου μπορεί να μην είχε κινδύνους στην άμυνα, δεν σιγούρευε όμως και τη νίκη ιδιαίτερα στις μεγάλες ευκαιρίες του τελευταίου δεκαλέπτου που έχασαν κατά σειρά οι: Ρετζίνο, Παπαδόπουλος, Γ. Τσαβαλάς.
Καλάβρυτα: Ναβροζίδης, Μπαχάς (λ.τ. 70΄ Βλάχος, Ντολάνι, Σκιαδάς, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Θεοτοκάτος (75΄ Αχ. Δαφαλιάς), Μητρόπουλος, Ανδριάνο (60΄ Ρετζίνο), Σαλάι, Γ. Τσαβαλάς.

Θύελλα Αιγίου – Αστέρας Τσουκαλεΐκων 0-3

Χωρίς να κάνει την μεγάλη διαφορά ο Αστέρας, πήρε τη νίκη 3-0 στο γήπεδο Πλαστήρα από την Θύελλα Αιγίου, που δεν κατάφερε να βρει ουσία και γκολ στις δικές της φάσεις.
Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο σκόραρε για τους φιλοξενούμενους ο Τζίφας και στο β΄ μέρος διεύρυναν το σκορ για τα Τσουκαλέικα στο 0-3 οι Χατζηπαππάς 59΄ και Τζάφα 68΄.
Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Μεντζελόπουλος, Αγγ. Σωτηρόπουλος, Γκοτσόπουλος, Ιατρόπουλος, Ράμμος, Αποστολόπουλος, Πιτούλης (51΄ Ζουμής), Τσέλα (69΄ Γιαννούλης), Ριτσινιάς (46΄ Νικολάου).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr