background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οριστικό τέλος στην παραμονή της Θύελλας

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Το φετινό αγωνιστικό ταξίδι της Θύελλας Αιγίου στην Α΄ κατηγορία μπορεί να μην έχει αίσιο τέλος ύστερα από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθούν τα μπαράζ παραμονής, είχε όμως αρκετές …περιπέτειες με γλυκόπικρες …γεύσεις για να προσθέσουν σημαντικές εμπειρίες στους νεαρούς αθλητές του Κυριάκου Αθανασίου. Έτσι θα τους βρει περισσότερο έτοιμους η επόμενη …επίσκεψή τους στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία και πιο κοντά στους στόχους που θα έχουν θέσει.

Για το θαύμα της παραμονής η ΑΕ Καλαβρύτων

Από τους φετινούς εκπροσώπους της περιοχής μας στην Α΄ κατηγορία και η ΑΕ Καλαβρύτων, που μέσα από μια σεζόν γεμάτη προβλήματα και απουσίες, παίζει τώρα το τελευταίο της χαρτί για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Κάτι που μόνο με υπέρβαση μπορεί να τα καταφέρει το σωματείο του Κωστή Βλάχου, ύστερα από δυο νίκες στα Καλάβρυτα και μια ήττα στα Ροΐτικα.

Είχαμε από την αρχή επισημάνει ότι δεν μπορούν μόνο οι βαθμοί της έδρας να καλύψουν την διαφορά που χωρίζει την ΑΕΚ από το γκρουπ παραμονής. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας για επιτυχίες εκτός έδρας, απαραίτητα όμως τα θετικά αποτελέσματα για την παραμονή.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των Καλαβρύτων

Με δυο αγώνες εκτός και δυο στα Καλάβρυτα θα ολοκληρώσει η ΑΕΚ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στα play out.

Προηγείται το παιχνίδι του Σαββάτου (5η αγωνιστική) με τον Ατρόμητο Λάππα, ο οποίος είχε χάσει στην έδρα του 0-1 από την Αιγείρα / Ακράτα, ενώ είχε επικρατήσει 3-2 στο Πλαστήρα σε βάρος της Θύελλας Αιγίου και 1-0 στην Αγυιά απέναντι στον Δαβουρλή.

Το άλλο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ είναι την 7η αγωνιστική στα Βραχνέικα με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Ο Αστέρας έχει επιβληθεί εντός έδρας με σκορ 1-0 σε βάρος του Αετού Ρίου και της Αιγείρας / Ακράτας, ενώ κέρδισε εκτός έδρας 3-0 την Θύελλα Αιγίου.

Στα Καλάβρυτα θα είναι γηπεδούχος η ΑΕΚ την 6η αγωνιστική με τον Αχαιό και την 8η με τα Ροΐτικα. Αν δεν έχει πάρει βαθμούς στις εκτός έδρας συναντήσεις, δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα ακόμα και τα δυο αυτά παιχνίδια με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σήμερα η απόφαση για την τύχη του αγώνα Θύελλα – Ατρόμητος στα play off

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας η απόφαση για το παιχνίδι ανάμεσα στην Θύελλα Π. και τον Ατρόμητο Π., το οποίο διακόπηκε με πρωτοβουλία των φιλοξενούμενων.

Η αιτία που επικαλέστηκαν ήταν ο τραυματισμός του αναπληρωματικού ποδοσφαιριστή Παπασπυρόπουλου από τον προπονητή της Θύελλας Νικολακόπουλο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr