background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Βαριά ήττα για την Αιγείρα/Ακράτα στην Κ. Αχαΐα

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΘΕΣΗ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT

Η μεγάλη σε έκταση νίκη 6-1 της Αχαϊκής επί της Αιγείρας / Ακράτας την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί ο Εθνικός που πέρασε 2-1 από το γήπεδο της Παραλίας 2-1 την Δόξα και τα Νιφορέικα που πήραν το ντέρμπι 2-0 τον Πήγασο. Ο Αχαιός που νίκησε 3-1 τον Δαβουρλή, ο Ατρόμητος Λάππα 1-0 τα Καλάβρυτα, τα Ροΐτικα 1-0 τον Αετό Ρίου και τα Τσουκαλέικα 2-1 τον Αχαϊκό, έκαναν βήμα σωτηρίας.

Αχαϊκή – Αιγείρα / Ακράτα 6-1

Με 3-0 τελείωσε το ημίχρονο η Αχαϊκή απέναντι στην Αιγείρα / Ακράτα που ναι μεν μείωσε σε 1-3 με τον Τσεκούρα, έδειξε όμως να παρατάει το παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανεβάσουν το σκορ σε 6-1. Τρία γκολ ο Μπαλασόπουλος και από ένα οι Φωτόπουλος, Μπραντάν και Κανελλόπουλος για την ομάδα της Αχαγιάς.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι (70΄ Τριανταφυλλόπουλος), Ταρνάρης, Καραχάλιος (70΄ Πέππα), Οικονόμου, Μαγγίνας, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Τσεκούρας, Δ. Μητρόπουλος (65΄ Λέση), Αγγ. Μητρόπουλος (59΄ Αλέφαντος), Ροδόπουλος

Ατρόμητος Λάππα – ΑΕ Καλαβρύτων 1-0

Χωρίς όλους τους παίκτες και πάλι στη διάθεσή του ο προπονητής των Καλαβρύτων Κωστής Βλάχος, είχε η ομάδα του την εικόνα και τις φάσεις να πάρει κάτι από το γήπεδο Λάππα. Το γκολ όμως του Καραχανίδη από το 41΄ παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες με περισσότερες αυτές των Καλαβρύτων. Τις περισσότερες καλές τελικές τις είχε η ΑΕΚ στο α΄ ημίχρονο με τους Γ. Τσαβαλά, Μητρόπουλο και Παπαδόπουλο, ενώ στις καθυστερήσεις με τον Μητρόπουλο έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση.

ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Σαλάι, Ντολάνι, Σκιαδάς, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Θεοτοκάτος, Ανδριάνο (65΄ Αχ. Δαφαλιάς), Μητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς

Αναγέννηση Π. – Θύελλα Αιγίου 4-0

Έχοντας υποβιβαστεί και μαθηματικά η Θύελλα Αιγίου, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και νεαρούς ποδοσφαιριστές απέναντι στην Αναγέννηση Πάτρας.
Οι γηπεδούχοι παρά τη νίκη τους 4-0 εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Τα γκολ της νίκης Χρηστίδης, Ρόντος, Γκοτσόπουλος για το 3-0 του ημιχρόνου και στην αρχή του β΄ μέρους το τελικό 4-0 ο Ορφανίδης.

Θύελλα: Γκανατσούλας, Ιατρόπουλος, Σωτηρόπουλος (65΄ Γιαννούλης), Ριτσινιάς, Κουρτάκης (46΄ Ζουμής), Ράμμος, Μεντζελόπουλος, Αποστολόπουλος, Κουνάβης, Γκοτσόπουλος, Τσέλα (62΄ Αγγελόπουλος)


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr