background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ήρθε ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι στην Tέμενη

ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ / ΑΧΙΛΛΕΑ

Επιτυχίες γνώρισαν οι τρεις πρωτοπόροι με τον Αστέρα Λεοντίου να επικρατεί 1-0 της ΑΕ Αρόης, τον Αχιλλέα Καμαρών 2-0 του Απόλλωνα Αιγίου και τον Ηρακλή 6-1 σε βάρος των Πετεινών.
Βαθμούς έχασε ο Φοίνικας / Ζήρια μετά την ήττα του 1-2 από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα βρέθηκε έτσι στην 6η θέση και η ΑΕ Αιγίου 2-2 στην Τέμενη με τον Αστέρα και την έφτασε η Πάτρα που νίκησε 6-2 την Αβυθο. Τριπλή ισοβαθμία στην 7η θέση με Απόλλωνα Αιγίου, Πανιώνιο Αχιλλέα και Εγλυκάδα και η μάχη για την αποφυγή των μπαράζ καλά κρατεί.

Αχιλλέας Καμαρών – Απόλλων Αιγίου 2-0

Ο Αχιλλέας πήρε τη νίκη 2-0 από τον Απόλλωνα, σκοράροντας μέσα σε δυο λεπτά τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι. Στο 28΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Πέτσι ευστόχησε για το 1-0 ο Ραμαντάνης και στο 30΄ ο Μπούρδος έκλεψε από τους αντιπάλους και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας έχασε πέναλτι (άουτ) που κέρδισε ο Χύσα και εκτέλεσε άουτ ο Ασημακόπουλος.

Αχιλλέας: Μερκούρης, Τσαμτσούρης, Χίσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Τσίρος (69΄ Μούκας), Πέτση, Ραμαντάνης (88΄ Καττές), Μπούρδος (88΄ Σωτηρόπουλος), Καρέλας, Κανάγιας (71΄ Μπαλαφούτης).

Απόλλων: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος (85΄ Χριστόπουλος), Ράνγκα (58΄ Σανδραβέλης), Χίλα, Τρακαδάς, Κεφαλωνίτης (74΄ Λαμπρόπουλος) , Κατσαρός (74΄ Ντόγια), Μετζάι (46΄ Παπασούλης), Λαλιώτης, Παλαιολογόπουλος, Λαμπίρης.

Πανιώνιος / Αχιλλέας – Φοίνικας / Ζήρια 2-1

Με πολλά παράπονα από την διαιτησία επέστρεψε από την Αγυιά ο Φοίνικας / Ζήρια. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Γκλαβά στο 29΄ και μετά την ισοφάριση 1-1 του Βεΐζι στο 67΄ από την πάσα του Δ. Καραΐνδρου, πήραν τη νίκη 2-1 στο 86΄ με γκολ του Γ. Μποζιονέλου, το οποίο αμφισβητήθηκε ως οφσάιτ. Ένα πέναλτι που σφύριξε για τον Φοίν./Ζήρια ο διαιτητής Ζεντέλης σε μαρκάρισμα πάνω στον Δ. Καραΐνδρο, ακύρωσε την απόφαση ο βοηθός Θανόπουλος υποστηρίζοντας ότι υπήρχε οφσάιτ. Επίσης γκολ του Δ. Καραΐνδρου ακυρώθηκε ως φάουλ στον τερματοφύλακα και από τα τρία δοκάρια που είχαν οι παίκτες του Νίκου Ψυχογιάννη (δυο με τον Γιώργο και ένα με τον Δημήτρη Καραΐνδρο, του οποίου φάνηκε στη συνέχεια η μπάλα να περνάει την γραμμή της εστίας.

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Κουκίδης, Χρυσανθόπουλος, Ραυτόπουλος (λ.τ. 46΄ Εργκι), Λούλια (λ.τ. 80΄ Φίλιας), Γλωσσίδης (70΄ Καυγάς), Νικολακόπουλος (55΄ Αναστόπουλος), Ψυχογιάννης, Δ. Καραΐνδρος, Γ. Καραΐνδρος, Τέρπος (55΄ Βεΐζι)

Αστέρας Τέμενης – ΑΕ Αιγίου 2-2

Δυο φορές σταμάτησε το παιχνίδι στην Τέμενη ο διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος. Την πρώτη για να προσφερθούν πρώτες βοήθειες στους τραυματίες Αγγελόπουλο και Ερ. Αϊντίν που έκανε ράμματα και στο 75΄ για να αποβάλλει το μέλος της διοίκησης του Αστέρα Α. Νικολακόπουλο για διαμαρτυρία στις αποφάσεις του, όπως γράφει στο φύλλο αγώνα, αλλά και τον Ν. Παπαδόπουλο που εκτελούσε και χρέη γιατρού. Η ΑΕ Αιγίου προηγήθηκε σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι δυο φορές με τους Γεωργακόπουλο και Μπάσα, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με Μαρή και Γκιόκα.
Αστέρας: Μακρυγιαννάκης, Λελούδας, Γκιόκα, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αγγελόπουλος, Νικολακόπουλος, Βαγγελάτος (80΄ Ολσι), Μαρής, Μαυρούλιας (73΄ Γιαννόπουλος), Π. Κουτρουμπίνας (75΄ λ.τ. Ζαφειρόπουλος)

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Γκιζέλης, Κωσταρίδης (67΄ Λάμκα), Μάλλιος, Γεωργακόπουλος, Ερ. Αϊντίν (90΄ Καπετσώνης), Αλεξόπουλος, Δαλιάνης, Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν (39΄ Γκραικιώτης), Μπάσα

Αβυθος – Πάτρα 2005 2-6

Η Αβυθος ισοφάρισε σε 2-2 την Πάτρα 2005, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο σκορ διαμορφώνοντας το 2-6. Ο Ευθυμίου τα δυο γκολ των γηπεδούχων ενώ από την ομάδα της Πάτρας σκόραραν από δυο γκολ οι Χύσα, Σταματέλος και από ένα Αλιφιεράκης, Δήμας.

Αβυθος: Χατζηάι, Τσάκουλης, Γαβαλάς, Αγγελάκης, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς, Κουμπέτσος, Φιλιππάτος, Ευθυμίου, Σταματόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr