background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΥΕΛΛΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μια εκκρεμότητα ιδιαίτερης βαρύτητας στα μπαράζ ανόδου, αναμένεται να βάλει σε νέα σειρά τα πράγματα στην βαθμολογία, αλλά και στα ποσοστά πιθανοτήτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ντέρμπι ανάμεσα σε Θύελλα Π. και Ατρόμητο Π. κράτησε μόλις 25 λεπτά. Μέσα σε αυτό το διάστημα η Θύελλα είχε προλάβει να προηγηθεί με τον Σκουμή από το 4΄, όμως οι άνθρωποι του Ατρόμητου ζήτησαν διακοπή του αγώνα ισχυριζόμενοι ότι ο Θόδωρος Νικολακόπουλος που είναι στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας μαζί με τον Σάκη Πεφάνη, χτύπησε στον πάγκο των αναπληρωματικών τον ποδοσφαιριστή τους Χρήστο Παπασπυρόπουλο και δεν αισθάνεται καλά για να αγωνιστεί. Πάντως η Αστυνομία που συνέλαβε τον Νικολακόπουλο τον άφησε ελεύθερο και χωρίς περιοριστικούς όρους, που σημαίνει ότι οι εξετάσεις του τραυματία Παπασπυρόπουλου ήσαν καθαρές.

Κινδυνεύει να το χάσει στα χαρτιά ο Ατρόμητος Π.

Επειδή η διακοπή δεν ήταν απόφαση του διαιτητή Γιώργου Παπαδόπουλου αλλά του Ατρόμητου και εφ’ όσον δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για την Θύελλα, οι γηπεδούχοι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν το παιχνίδι και να συμβούν τότε σοβαρές αλλαγές στη βαθμολογική σειρά των ομάδων. Η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας θα παρθεί εντός εβδομάδας.

Έχει δυο παιχνίδια στα Ζαρουχλέικα ο Ατρόμητος

Ακόμα κι αν η απόφαση ανακοινωθεί επιβαρυντική για τον Ατρόμητο, έχει στα δυο τελευταία παιχνίδια τους βασικούς διεκδικητές Πανμοβριακό και Αρη Πατρών στην έδρα του, για να προσπαθήσει να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση που πιθανόν δημιουργηθεί.

Στις 28/04 τα μπαράζ με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ

Δεν άλλαξε κάτι σε ότι αφορά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με τους πρωταθλητές όλων των Ενώσεων να μπαίνουν στην αφετηρία στις 28 Απριλίου.
Στο ειδικό πρωτάθλημα για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα συμμετάσχουν οι 53 πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι 3 δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά 56 ομάδες.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός, 1 ρεπό). Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, οι οποίοι προέκυψαν από την κλήρωση, θα προβιβασθούν οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου. Συνολικά 24 ομάδες θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2024–25.

Αρχίζει με Ζάκυνθο ο πρωταθλητής Αχαΐας

Από την χθεσινή κλήρωση της ΕΠΟ αναρτήθηκε όλο το πρόγραμμα των αγώνων στους οκτώ ομίλους γεωγραφικών κριτηρίων. Η πρεμιέρα θα βρει τον πρωταθλητή του νομού μας απέναντι σε αυτόν της Ζακύνθου. Αναλυτικά:
5ος όμιλος
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας
ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Αχαΐας
ΕΠΣ Αρκαδίας – ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης
Ρεπό: ΕΠΣ Ηλείας


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr