background img
banner
banner

Ενέργειες για τη μεταφορά των μαθητών εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΧΑΪΑΣ Φ. ΖΑΪΜΗ

Με στόχο την έγκαιρη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των διαδικασιών για την μεταφορά όλων των μαθητών, που πληρούν τα κριτήρια της σχετικής εγκυκλίου, εν όψει της νέας σχολικής περιόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του με την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Ευγενία Πιερρή και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Νίκο Κλάδη.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν και υπηρεσιακά στελέχη προκειμένου να γίνει σωστά και γρήγορα η προετοιμασία των διαγωνιστικών διαδικασιών για την ομαλή μεταφορά μαθητών που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ο κ. Ζαΐμης δήλωσε σχετικά: «Οφείλουμε να παρέχουμε δωρεάν και ασφαλή μεταφορά στα σχολεία των μαθητών της Αχαΐας, για να έχει κάθε παιδί τη δυνατότητα και την πρόσβαση στο μεγάλο αγαθό της παιδείας που προσφέρει το δημόσιο σχολείο. Για αυτό προχωράμε, έγκαιρα, σ’ όλες τις διαδικασίες. Πρόκειται ένα σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης στην ελληνική οικογένεια». Να τονιστεί ότι στην Αχαΐα μεταφέρονται περίπου 7500 μαθητές καθημερινά από και προς το σχολείο τους με βάση τα κριτήρια απόστασης από την οικία τους. «Θα πρέπει να συγχαρώ και την υπηρεσία της ΠΔΕ που «τρέχει» ομαλά τατελευταία χρόνια το πρόγραμμα της μεταφοράς των μαθητών»πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr