background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τρεις Αιγιαλείς στην πρώτη 5άδα των σκόρερς

ΈΧΑΣΕ Η ΠΑΤΡΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ

Η νίκη της αγωνιστικής ανήκει στον Αχιλλέα Καμαρών που υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα την Πάτρα, η οποία είχε προηγηθεί.
Η ήττα της Πάτρας συνοδεύτηκε και με την έξοδό της από την προνομιούχο πρώτη πεντάδα, τουλάχιστον προς το παρόν, όμως την περιμένει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Λεοντίου προηγήθηκε 2-0 του Απόλλωνα, αλλά φοβήθηκε το παιχνίδι όταν μείωσε 1-2 η ομάδα της Εγλυκάδας. Κράτησε το προβάδισμα και διατηρείται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, πριν ξεκινήσει δυο εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕ Αρόης και Φοίνικα / Ζήρια.

Ο Απόλλων Αιγίου κράτησε σε αγωνία τον Ηρακλή στο γήπεδο της Ροδιάς, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και το γκολ του Φούντζουλα να κρίνει τον νικητή.

Το «πολυβόλο» που κρατούσε η ΑΕ Αιγίου στο α΄ ημίχρονο (5-0) με τους Πετεινούς, σίγησε στο δεύτερο 45λεπτο και μέλη της διοίκησης αναχώρησαν με ήσυχη τη συνείδηση για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ζώντας από κοντά ένα μεγάλο παιχνίδι και μια τεράστια «κιτρινόμαυρη» νίκη.

Ο Φοίνικας / Ζήρια ρυθμίζει πολλά στην κορυφή

Μπορεί ο Φοίνικας / Ζήρια να συνεχίσει να παίζει για λογαριασμό του στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που απομένουν, όμως τα δικά του αποτελέσματα θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο και σημασία για την σειρά των ομάδων στις πρώτες θέσεις.
Αυτό συμπεραίνεται μέσα από δυο καθοριστικά παιχνίδια που είναι τις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Ο Φοίνικας / Ζήρια θα παίξει στην έδρα του με τον σημερινό πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου και εκτός έδρας με την Πάτρα 2005.

Αήττητος στον β΄ γύρο ο Αχιλλέας Καμαρών

Χωρίς ήττα στον β΄ γύρο στον 2ο όμιλο είναι μόνο ο Αχιλλέας Καμαρών, γεγονός που τον έχει οδηγήσει στο παρά ένα από την πρώτη θέση.
Ακολουθεί το πρόγραμμα του Ηρακλή Πατρών ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον Αχιλλέα στην 2η θέση, δεν έχουν αντίπαλο από τις πρώτες θέσεις στα τρία παιχνίδια που απομένουν και αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για το καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα.

Συνεχίζει με νίκες η ΑΕ Αιγίου

Χωρίς ήττες τις τελευταίες 9 αγωνιστικές η ΑΕ Αιγίου έχει πάρει το ασανσέρ του ομίλου με ανοδική κατεύθυνση και μετά την ήττα της Πάτρας πλασαρίστηκε στην πρώτη 5άδα. Ο προπονητής Λεωνίδας Σκαρτσίλας έχει φέρει σε κατάσταση φουλ φόρμας το Προσφυγικό σωματείο κι αν συνεχίσει στο ίδιο τέμπο θα έχει σίγουρη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Απόλλωνα Αιγίου

Έστω και δύσκολα ο Απόλλων έχασε 0-1 στην Ροδιά από τον Ηρακλή και πλέον η θέση του είναι επισφαλής. Βρίσκεται στο+2 και +3 από την ζώνη κινδύνου και τον ακολουθούν ο Αστέρας Τέμενης που είναι καλύτερη στο γκολ αβερέιντζ, η ΑΕ Αρόης που στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον Απόλλωνα Αιγίου έχουν φέρει 2-2 και ο Απόλλων Εγλυκάδας τον οποίο έχει κερδίσει ο Απόλλων δυο φορές.
Όμως αυτοί οι δυο βασικοί αντίπαλοι του Απόλλωνα έχουν να παίξουν με τον ουραγό Αίαντα.
Στα τρία παιχνίδια που απομένουν για τον Απόλλωνα έχει δυο εκτός με Αχιλλέα Καμαρών και Πανιώνιο / Αχιλλέα, ενώ ενδιάμεσα θα παίξει στην Ροδιά με την Αβυθο.

Κέρδισε έδαφος η Τέμενη και έχασε η Αβυθος

Πολύ δύσκολα να γλιτώσει τα play out η Αβυθος ύστερα από την ήττα που γνώρισε από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα και ήταν η 5η συνεχόμενη στα τελευταία παιχνίδια.
Αντίθετα ο Αστέρας Τέμενης …καβάλησε την ΑΕ Αρόης και τον Απόλλωνα Εγλυκάδας μετά τις ήττες τους και τη δική της νίκη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr