background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φινάλε με …καρδιοπάθειες στον 2ο όμιλο

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Δυο στροφές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ότι αφορά την πρώτη θέση που οδηγεί στην άμεση άνοδο και διεκδικείται από τρεις ομάδες.

Επίσης περιμένουμε την κατάληξη του βαθμολογικού πίνακα για να γνωρίζουμε τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που θα παλέψουν για την δεύτερη θέση ανόδου στην Α΄ κατηγορία.
Ακόμα έχουμε πέντε ομάδες με τις δυο από αυτές να κερδίζουν το προνόμιο της απεμπλοκής τους από τα μπαράζ παραμονής στην Β΄ κατηγορία.

Γνωστό μόνο είναι ότι σε άμεσο υποβιβασμό έχουν …καταδικαστεί οι ουραγοί Πετεινοί και Αίας Π.

Ο Φοίνικας / Ζήρια ρυθμίζει την κορυφή

Ο πρωτοπόρος Αστέρας Λεοντίου στα δυο παιχνίδια που του απομένουν έχει το τελευταίο σίγουρο που είναι στην έδρα του με τον ουραγό Αίαντα, το αμέσως επόμενο όμως και προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής, τον στέλνει σε μια καθοριστική συνάντηση στο γήπεδο της Ζήριας.

Αντίπαλός του ο Φοίνικας / Ζήρια που μετά την ήττα του από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα έχει βρεθεί στην 6η θέση και θέλει τη νίκη για να καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη 5άδα και να παίξει στα play off. Αν κερδίσει θα δώσει πρόσφορο έδαφος σε Αχιλλέα Καμαρών και Ηρακλή Πατρών, να ελπίζουν για την πρώτη θέση.

Δυο εκτός έδρας παιχνίδια για τον Αχιλλέα Καμαρών

Ο Αχιλλέας ευρισκόμενος έναν βαθμό πίσω από τον Αστέρα Λεοντίου, οφείλει να κοιτάξει πρώτα τα δικά του παιχνίδια που είναι εκτός έδρας με Πετεινούς και Αστέρα Τέμενης και μετά τα αποτελέσματα του Αστέρα Λεοντίου, αλλά και του Ηρακλή. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τέμενης την Κυριακή και τελειώνει στο «Κάνιστρας» με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Συμπερασματικά το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Φοίνικα / Ζήρια και τον Αστέρα Λεοντίου είναι καθοριστικό για την εξέλιξη στην κορυφή.

Η μάχη για τα play off

Έχουμε τρεις ομάδες από τις οποίες η μια θα τεθεί εκτός μπαράζ ανόδου. Είναι η ΑΕ Αιγίου, η Πάτρα 2005 και ο Φοίνικας / Ζήρια. Θα μετρήσουν τα αποτελέσματα, οι βαθμοί που θα έρθουν και θα χαθούν στις τελευταίες δυο αγωνιστικές, από τις οποίες θα τεθεί το ένα σωματείο νοκ άουτ.
Η ΑΕ Αιγίου παίζει στο Πλαστήρα με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και εκτός με την ΑΕ Αρόης.
Η Πάτρα 2005 έχει δυο παιχνίδια στην έδρα της με Πανιώνιο / Αχιλλέα και Φοίνικα / Ζήρια.
Ο Φοίνικας / Ζήρια παίζει στην έδρα του με τον Αστέρα Λεοντίου και εκτός με την Πάτρα 2005.

Η μάχη για τα play out

Εδώ είναι πέντε σωματεία που στόχο έχουν να αποφύγουν τις τρεις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής, με την Αβυθο να έχει βρεθεί από τώρα και μαθηματικά στα play out.
Αναλυτικά:
Βαθ. Ομάδες 25η αγ. 26η αγ.
34 Απόλλων Αιγ Άβυθος *Παν./Αχιλλέας
34 Παν/Αχιλλέας *Πάτρα Απόλλων Αιγίου
34 Απόλλων Εγλ. *ΑΕ Αιγίου Ηρακλής Π.
33 Αστέρας Τέμενης *Ηρακλής Αχιλλέας Καμ.
31 ΑΕ Αρόης *Αίας Π. ΑΕ Αιγίου
Σημείωση: Όπου αστερίσκος (*) εκτός έδρας


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr