background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θέλουν να αποφύγουν τα play out οι Αιγιαλείς

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τρια τα παιχνίδια που απομένουν στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας με ισάριθμες ευκαιρίες για να πιάσουν τα σωματεία τους στόχους τους.

Από την πρώτη εξάδα θα ξεκαθαρίσουν οι πρώτες πέντε θέσεις με την πρώτη να οδηγεί στον άμεσο προβιβασμό στην Α΄ κατηγορία και από τις τέσσερις υπόλοιπες θέσεις (2-3-4-5) να καταφέρνει την δεύτερη άνοδο το σωματείο που θα καταλήξει στην πρώτη θέση των play off.

Σκληρή μάχη επιβίωσης αναμένεται και στις τελευταίες θέσεις. Μπορεί οι δυο που οδηγούν στον υποβιβασμό να έχουν από τώρα κριθεί (Αίας Π., Πετεινοί), ακόμα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, αλλά και όποιες βρεθούν στις θέσεις 9-12 να έχουν καλό βαθμολογικό συντελεστή που σημαίνει και πλεονέκτημα στην ειδική βαθμολογία που θα ακολουθήσει.

Σε αυτές τις προσπάθειες θα κινηθούν την Κυριακή:

Ο Αστέρας Τέμενης που υποδέχεται την αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια ΑΕ Αιγίου.

Ο Απόλλων Αιγίου που φιλοξενείται στις Καμάρες από τον Αχιλλέα ο οποίος διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλο και το πρωτάθλημα.

Η Αβυθος που υποδέχεται την Πάτρα 2005 από την οποία την χωρίζει μια διαφορά +14 βαθμών. Να σημειωθεί επίσης ότι η Αβυθος έχει μόνο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ένα θετικό αποτέλεσμα της είναι τελείως απαραίτητο.

Την ίδια ώρα ο Απόλλων Εγλυκάδας θα έχει εύκολο λογικά έργο απέναντι στον ουραγό Αίαντα και δύσκολο η ΑΕ Αρόης που παίζει με τον πρωτοπόρο Αστέρα Λεοντίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr