background img
banner
banner

Τέλος ο Νίκος Μανούρας από τον πάγκο του Παναιγιάλειου

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας πλήρωσε τα «σπασμένα» για την αγωνιστική κάμψη του τελευταίου καιρού που παρατηρήθηκε στον μελανόλευκο Σύλλογο.

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ανέλαβε ο βοηθός του Μανούρα, Περικλής Παπαποστόλου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Παναιγιάλειου:

«Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γυμναστικού Συλλόγου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή Ν. Μανούρα.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον Σύλλογό μας όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας, καθώς η προσφορά του μετά την επιστροφή στην Γ΄ Εθνική ήταν σημαντική τόσο στην στελέχωση της ομάδας όσο και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούσαν την γενικότερη λειτουργία του Συλλόγου μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα με προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.»

Η ανάρτηση του Νίκου Μανούρα

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Νίκος Μανούρας πέρασε τις δικές του ευχαριστίες αναφερόμενος παράλληλα στις καλές συνεργασίες που είχαν προηγηθεί με διοίκηση και ποδοσφαιριστές:

«Οι στίχοι ενός από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια λένε : ” είπα έτσι θα φύγω, έτσι όπως ήρθα… Με το κεφάλι ψηλά και με λόγια λίγα “… Έτσι λοιπόν αποχωρώντας από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλειου, με λίγα λόγια, αν και οι στιγμές που ζήσαμε είναι αμέτρητες, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ανδριόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Ανδρικόπουλο , όπως και τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους 9 μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου Περικλή Παπαποστόλου και Γιάννη Μπαλτιμα για την βοήθεια τους σε όλη αυτή τη διαδρομή τη φετινή σεζόν. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την καθημερινή προσπάθεια που έκαναν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές τις 30 αγωνιστικές που δώσαμε ως σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγνό φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση καθόλη την πορεία του πρωταθλήματος. ΤΙΜΗ μου που υπήρξα μέλος αυτής της Ιστορικής ομάδας…. Μαύρη Θύελλα.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr