background img
banner
banner

Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000 μέτρων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ ανέθεσε στην πόλη του Αιγίου τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος 10.000 μ. ενώ ενέκρινε την παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων για μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου με κάθε επισημότητα που ταιριάζει σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα έχουμε συνάντηση στίβου και άμιλλας πρωταθλητών αλλά παράλληλα και μαθητών και μαθητριών των Δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας.

Το στάδιο αναμένεται να είναι έτοιμο σε δύο εβδομάδες που θα γίνει ο αγώνας αφού ήδη της τελευταίες ημέρες τοποθετείται ο χλοοτάπητας.

“Πιστεύουμε ότι η αλληλεπίδραση αυτή θα λειτουργήσει ενισχυτικά και για τις δύο διοργανώσεις. Θεωρούμε ότι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα τα αγωνίσματα του στίβου, είναι από τους βασικούς πυλώνες του πολιτισμού και της παράδοσής μας, με πολλαπλά οφέλη για όλους και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων της Αιγιάλειας για την άμεση και θερμή ανταπόκρισή τους και φυσικά το Δήμο Αιγιάλειας για την εξαίρετη συνεργασία και τη στήριξη των σημαντικών αυτών διοργανώσεων”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου στίβου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr