background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: «Σάρωσε» η Φιλαθλητική στο διασυλλογικό Κ14 με τρία χρυσά και πέντε ασημένια μετάλλια!

Το τμήμα στίβου της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου πήρε μέρος σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στην κατηγορία Κ14 που έγινε το προηγούμενο Σάββατο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν σε τρία αγωνίσματα, στο άλμα εις μήκος, στα 60μ. ταχύτητα και στα 800μ. αντοχή και ο σύλλογος για άλλη μια φορά έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή και κατάφερε ανάμεσα σε 21 ομάδες της βορείας Πελοποννήσου να τερματίσει πρώτη στη γενική κατάταξη στα κορίτσια με την Σαμίκου Νικολίτσα και δεύτερη με τον Καραχάλιο Γιώργο στα αγόρια!
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάνοντας ατομικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις! Παράλληλα με το διασυλλογικό Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκαν και αγώνες στην κατηγορία Κ12 ( 2015, 2014 & 2013 ) όπου και εκεί η ομάδα έδειξε το ταλέντο που υπάρχει στην ακαδημία με εξαιρετική παρουσία από όλους αλλά και δυο μετάλλια – Χρυσό με τον Θεοφανόπουλο Νικόλαο και Ασημένιο με τον Δημόπουλο Αναστάση στα 50μ. ταχύτητας.

Οι Αθλητές/τριες στην κατηγορία Κ14 που έλαβαν μέρος ήταν οι :

ΚΑΡΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΙΤΣΑΤΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΚΟΛΑ ΕΛΙΣΣΑ, ΜΑΡΓΚΙΟΚΑΪ ΦΑΤΙΟΝΑ, ΜΕΡΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΣΑΜΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ, ΣΙΜΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΦΛΟΥΤΣΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΦΛΩΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑ, ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ , ΤΡΙΨΑΣ ΗΛΙΑΣ.

Στην κατηγορία Κ12 οι : ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΜΠΕΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΕΡΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΣΟΥΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ, ΤΡΕΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ, ΜΟΣΧΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΜΟΥΓΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΞΥΛΙΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΤΡΙΨΑ ΔΑΝΑΗ, ΤΣΙΝΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΕΝΗ,ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους αλλά και τον σεβασμό, το ήθος και το πείσμα που έδειξαν στους αγώνες, συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των παιδιών που είναι μαζί μας και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε. Ευχαριστούμε τον φωτογράφο μας Κο Τσάνη Χρήστο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες! Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αιγιώτικου συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr