background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Ακόμα τέσσερις τελικοί για τη σιγουριά της παραμονής

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ +6 ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ηττήθηκε ο Παναιγιάλειος στη Σύρο, το ίδιο συνέβη και με τη Μύκονο που προηγήθηκε αλλά έχασε το παιχνίδι στην Ρόδο από την ΑΕΡ Αφάντου.
Η αναφορά στη Μύκονο είναι διότι η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου βρισκόταν στην 11η θέση που σε υποχρεώνει στο φινάλε να παίξεις αγώνα μπαράζ για την παραμονή σου και παρέμεινε εκεί στους 42 βαθμούς και στους 48 διατηρήθηκε και ο Παναιγιάλειος.

Μεγαλώνει η ανάγκη θετικών αποτελεσμάτων

Στον Παναιγιάλειο κοιτάζουν το δύσκολο πρόγραμμα που απομένει, αναλύοντας τα παιχνίδια και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να …αυγατίσει τους 48 βαθμούς, που μπορεί να είναι λίγοι στον στόχο της παραμονής.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναργειακό χωρίς φιλάθλους στην Αβυθο, μετά Ραφήνα με την Θύελλα, στην Αβυθο με Κόρινθο και φινάλε στα Φιλιατρά με την Εράνη.
Εκτός από τις δυσκολίες που συναντά στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει να τα βάλει στην έδρα του με τους πρωτοπόρους, που διεκδικούν με κάθε τρόπο την πρωτιά και την άνοδο στην Super League 2.

Εξετάζοντας το πρόγραμμα της Μυκόνου, αφού είναι η ομάδα που απέχει τους περισσότερους βαθμούς από τον Παναιγιάλειο και την σωτηρία του, έχουμε τα εξής παιχνίδια.
Παίζει στη Μύκονο με την υποβιβασμένη Εράνη, στη Βάρη με τον αδιάφορο βαθμολογικά Αστέρα, στη Μύκονο με την ουραγό ΑΕ Μεσολογγίου και την τελευταία αγωνιστική στην Ρόδο με τον Ιάλυσο που έχει δύσκολο πρόγραμμα και φυσικά στη Μύκονο υπολογίζουν να βάλουν την ομάδα της Ρόδου στην …πλάτη τους.

Τρία παιχνίδια «φωτιά» για την ΑΕΡ Αφάντου

Στο Αφάντου η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να τουμπάρει το παιχνίδι με τη Μύκονο και να κερδίσει 2-1.
Όμως με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι που υποδέχεται τον Βύζα, η ΑΕΡ Αφάντου έχει να παίξει στη Βάρη με τον Αστέρα, το τοπικό ντέρμπι στην Ρόδο με τον Ιάλυσο που επίσης χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία και στο Μαρκόπουλο, με την Μαρκό να βρίσκεται στους 47 βαθμούς.

Ο τίτλος περνά από την Αβυθο

Οι αγώνες των δυο πρωτοπόρων Παναργειακού και Κορίνθου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, περνούν και μέσα από την Αβυθο.
Περισσότερο τυχερή η ομάδα του Αργους που θα παίξει μπροστά στην άδεια από φιλάθλους κερκίδα, χωρίς όμως αυτό να της δίνει σιγουριά νίκης.
Μετά την Αβυθο ο Παναργειακός έχει δυο παιχνίδια στην έδρα του με ΑΟ Πυλίου Κω και Ρόδο, ενώ στο φινάλε πάει στην Βάρδα.

Η Κόρινθος που έχει ανεβάσει ψηλά το αγωνιστικό προφίλ της στα τελευταία παιχνίδια, έχει να παίξει στο Μεσολόγγι, στην έδρα της με την Ερμιονίδα, στην Αβυθο με τον Παναιγιάλειο και τέλος στην Κόρινθο με τον ΑΟ Πυλίου.
Λογικά το δυσκολότερο παιχνίδι είναι αυτό στην Αβυθο για τους υποψήφιους πρωταθλητές, το υπολογίζουν και το φοβούνται.
Αρκεί ο Παναιγιάλειος να δείξει το πραγματικό ανάστημά του και να γλυκάνει τους φιλάθλους του με την αγωνιστική του παρουσία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Τέλος Γ΄ Εθνική και για τον Βύζα -Κοντά να τον ακολουθήσουν Ελευσίνα και ΑΟ Πυλίου
Για το θαύμα πολεμούσε στα τελευταία παιχνίδια ο Βύζας, θαύμα που δεν έγινε και θα συνεχίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια με διαδικαστικό χαρακτήρα, μέχρι να αποχαιρετήσει την Γ΄ Εθνική για τα τοπικά πρωταθλήματα.
Ελάχιστες ελπίδες παραμονής τρέφει ο Πανελευσινιακός και ο ΑΟ Πυλίου, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας πατάει


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr