background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Έπεσε στις καθυστερήσεις στην Σύρο ο Παναιγιάλειος (3-1)

Στην πολύ δύσκολη έδρα της Σύρου με την Ελλάς να διαθέτει την καλύτερη επίθεση στον 3ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος φάνηκε να πηγαίνει το παιχνίδι στο ισόπαλο 1-1. Όμως όλα άλλαξαν στις καθυστερήσεις με τους γηπεδούχους να σημειώνουν δυο γκολ και να παίρνουν τη νίκη 3-1 και ταυτόχρονα να εξασφαλίζουν την σίγουρη παραμονή τους στην κατηγορία.

Αντίθετα με τον Παναιγιάλειο που λογικά θα χρειαστεί ακόμα βαθμούς.

Αρχισε καλά το παιχνίδι ο Παναιγιάλειος

Ο δυνατός άνεμος στο νησί της Σύρου, ήταν και ευνοϊκός για τον Παναιγιάλειο στο α΄ ημίχρονο. Η ομάδα του Νίκου Μανούρα είχε την πρώτη τελική στο παιχνίδι με τον Τρέσα να αποκρούεται στο 7΄ από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, ενώ αντίστοιχη κατάληξη είχε και το σουτ του Μελισσόπουλου στο 12΄.

Από πολύ πλάγια στο 15΄ ο Κασάπης επιχείρησε να σκοράρει στην κλειστή γωνία του Παπαδόπουλου που απέκρουσε.

Κοντά στο γκολ ο Παναιγιάλειος

Στο 16΄ ο Φωκαΐδης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και τροφοδότησε τον Μακρή, αυτός τον Τρέσα που ανέβαινε δεξιά και σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Μια φάση που θα μπορούσε να δώσει το προβάδισμα στον Παναιγιάλειο.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Κασάπη να απειλήσει με σουτ άουτ την μελανόλευκη εστία.

Γρήγορα έγινε το 1-1

Στο 28΄ ο Ζάχι πήρε την μπάλα από τον Μηνά και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο που απέκρουσε, χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει το ίδιο στην διπλή προσπάθεια του Ζάχι που άνοιξε το σκορ.

Δεν άργησε να απαντήσει ο Παναιγιάλειος. Με τον Λουκά να βγάζει ασίστ στην περιοχή για τον Μακρή και τον τελευταίο να ισοφαρίζει 1-1.

Πήρε τον αέρα στο β΄ μέρος η Ελλάς

Δυστυχώς για τον Παναιγιάλειο δυνάμωσε ο άνεμος στην επανάληψη, γεγονός που βόλευε τους γηπεδούχους στις τελικές προσπάθειες και το κατέβασμα της μπάλας.

Στο 48΄ ο Μηνάς σούταρε άουτ, ενώ στο 55΄ με την βοήθεια του αέρα ο Κασάπης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ισορροπεί ο Παναιγιάλειος μετά το 60΄.

Με τον χρόνο ο Παναιγιάλειος πήγε κόντρα στην Ελλάς που ξεκίνησε καλύτερα και τον αέρα που δυνάμωνε. Στο 69΄ ο Τρέσα επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Πίεσε στο φινάλε και πήρε τη νίκη η Ελλάς

Στο 82΄ ο Μελισσόπουλος πάσαρε στον Μηνά που από καλή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Μπαίνοντας στο 90΄ όλα έδειχναν ότι οι δυο αντίπαλοι θα μοιραζόντουσαν γκολ και βαθμούς.

Ακολούθησε όμως στο 91΄ ένα δυνατό σουτ του Μηνά που πήρε την απόκρουση των αμυντικών για το 2-1 και χωρίς περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου.

Στο 94΄ ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά το 3-1 κι έβαλε τέλος στις λίγες ελπίδες του Παναιγιάλειου να φτάσει και πάλι στην ισοφάριση.

Ελλάς Σύρου: Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι, Συριανός, Μπόσιο, Μούντριχας, Κασάπης (85΄ Ρούσσος), Μπακατσέλος (60΄ Παράβαλος), Μηνάς, Πρεβεζιάνος (80΄ Λαντίκας), Μελισσόπουλος

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς, Μωραΐτης, Κοτσόκολος, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (79΄ Πίσπας), Τρέσα, Μακρής, Τσίπρας, Βασίλτσης (72΄ Κίτος).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr