background img
banner
banner

Γιώργος Μπακατσέλος: Η Ελλάς διαθέτει ισχυρή έδρα

Ο πρώην μελανόλευκος Γιώργος Μπακατσέλος αγωνίζεται στην αντίπαλο του Παναιγιάλειο Ελλάς Σύρου. Μάλιστα την υπηρετούσε στα τοπικά πρωταθλήματα με τον Βασίλη Μπούνα που έφυγε για το εξωτερικό. Με δυο γκολ στο ενεργητικό του ο Μπακατσέλος δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός ότι θα βρεθεί αντίπαλος για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν απέναντι από την παλιά του ομάδα και ερωτηθείς για το παιχνίδι μας λέει:

«Σίγουρα σε τέτοιες περιπτώσεις τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Οι αθλητές είναι άνθρωποι με ευαισθησίες, επηρεάζονται επί το πλείστον από κάποιες παλιές συνεργασίες, όταν οι συνθήκες τους οδηγούν απέναντι σε ομάδες που υπηρέτησαν.

Μέσα στο γήπεδο κάποια στιγμή αυτά μπορούν να ξεπεραστούν και μπαίνει μπροστά η προάσπιση των συμφερόντων του παρόντος.»

Για τη δυναμική της Ελλάς Σύρου και την έδρα της ο Γιώργος Μπακατσέλος είπε: «Ότι η Ελλάς διαθέτει ισχυρή έδρα το λένε και οι αριθμοί. Έχουν περάσει δύσκολες στιγμές στη Σύρο οι πρωτοπόροι και μην ξεχνάμε την μεγάλη νίκη 4-1 σε βάρος της Κορίνθου.»

Για την φετινή χρονιά ο Αιγιώτης μέσος είπε:

«Σαν νεοφώτιστοι στην κατηγορία πρέπει να δηλώσουμε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την πορεία που έχουμε διανύσει. Φτάσαμε 51 βαθμούς και φυσικά θα τους αυξήσουμε στα πέντε παιχνίδια που απομένουν. Γίνεται πολύ καλή στην ομάδα από κάθε πόστο και θέση κι αν συνεχιστεί αυτός ο σωστός προγραμματισμός μόνο καλύτερο μέλλον μπορεί να περιμένει την ομάδα της Σύρου.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr