background img
banner
banner

Δυσλειτουργία στο Διακοπτό εξαιτίας οικονομικών εκκρεμοτήτων

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

Δυσλειτουργίες ως προς την άσκηση διοίκησης έχει αφήσει πίσω της η από τις αρχές καλοκαιριού παραίτηση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού. Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού αλλά και νυν πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας, καταγγέλλουν ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες τους… δένουν τα χέρια, γεγονός που έχει δυσμενείς συνέπειες στην περιοχή και τους ίδιους τους κατοίκους του Διακοπτού…

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαρινόπουλος και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Θανάσης Φερετόπουλος, ΄΄παρότι ο κ. Σταυρόπουλος έχει παραιτηθεί εδώ και τέσσερις μήνες, αρνείται είτε να αποδώσει τα όποια χρήματα της παγίας δεν έχει χρησιμοποιήσει είτε τα τιμολόγια από τις πράξεις χρήσης της ώστε να καταχωρηθούν στο λογιστήριο του δήμου και να προχωρήσει η δεύτερη δόση΄΄. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έχει ως αποτέλεσμα η Δημοτική Κοινότητα να μην έχει αυτή τη στιγμή ούτε… ένα ευρώ παρότι υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Μάλιστα, επισημαίνουν πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διαθέσει χρήματα από την… τσέπη τους, επειδή ο κ. Σταυρόπουλος αρνείται να παραδώσει.

΄΄Ο πρώην πρόεδρος είναι ενήμερος, ξέρει τι έπρεπε να έχει κάνει, του το έχουμε ζητήσει πολλάκις, τόσο εγώ προσωπικά ως αντιδήμαρχος Διακοπτού, όσο και ο κ. Παπαγιαννακόπουλος αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο υπεύθυνος του Λογιστηρίου κ. Λεοντίου. Μας αγνοεί πλήρως όμως, αγνοώντας έτσι και τους δημότες. Απ’ ό,τι φαίνεται, λειτουργεί ως εχθρός του Διακοπτού και δεν τον ενδιαφέρει ο τόπος μας και το καλό των συνδημοτών μας΄΄, επισήμανε στην «Π» ο κ. Μαρινόπουλος, τονίζοντας πως κανένας άλλος που να έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο…

Δικαίωμα μέχρι το τέλος του έτους

Σημειώνεται πάντως ότι ο πρόεδρος έχει δικαίωμα να παραδώσει μέχρι το τέλος του έτους και σύμφωνα με τους δύο καταγγέλλοντες, στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Βάσος Σταυρόπουλος περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, γεγονός όμως που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Στην περίπτωση δε που δεν παραδώσει μέχρι και την τελευταία ημέρα του χρόνου, τότε του καταλογίζονται τα χρήματα και πηγαίνουν στην Εφορία.

΄΄Οι κάτοικοι του Διακοπτού δεν φταίνε σε τίποτα γι’ αυτή την κατάσταση που τείνει να γίνει ομηρία. Είμαστε στο πλευρό τους και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την δρομολόγηση των ζητημάτων και την επίλυση των προβλημάτων, με στόχο πάντα την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας στον τόπο μας΄΄, επισήμαναν ακόμη αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr