background img
banner
banner

Ανακαινίζεται το Δημοτικό Κατάστημα Διακοπτού

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Εργασίες για την αποκατάσταση του κτιρίου του δημοτικού καταστήματος Διακοπτού, βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρχές της εβδομάδας. Οι εργασίες κρίθηκαν αναγκαίες εξαιτίας της κακής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει το κτίριο, αφενός για λόγους ασφαλείας και αφετέρου για βελτίωση της εικόνας του.

Όπως έκανε γνωστό στo      , ερωτηθείς σχετικά, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Διακοπτού Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ΄΄το έργο περιλαμβάνει επισκευαστικές παρεμβάσεις στο εξωτερικού του κτιρίου, στην τοιχοποιία, δεδομένου ότι είχαν παρουσιαστεί προβλήματα και έπεφταν και σοβάδες. Για λόγους άρσης επικινδυνότητας προτίστως αλλά και για λόγους αισθητικής, προχωρούν οι εργασίες από τον ανάδοχο, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη΄΄. Σημειωτέον ότι οι εργασίες θα περιλαμβάνουν σοβατίσματα και ελαιοχρωματισμούς κάτι που δεν είχε γίνει από την αρχή λειτουργίας του κτιρίου, για περισσότερο από μία εικοσαετία.

Βεβαίως, κατά την διάρκεια των εργασιών, που θα λάβουν χώρα μόνο στο εξωτερικό του κτιρίου, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημοτικό Κατάστημα, θα συνεχίσουν να λειτουργούν καθημερινά εξυπηρετώντας τους πολίτες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr