background img
banner
banner

Επαφή με το τόπι

Ο Κώστας Μήτρογλου …ακούμπησε μια φορά την μπάλα σε μια τελική του προσπάθεια και με κεφαλιά – γκολ, που δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε, πέτυχε το γκολ στη νίκη της Ελλάδας σε βάρος της Ουγγαρίας. Κάτι ανάλογο χρειάζεται και ο Φουρτάδο. Όχι βέβαια ότι συγκρίνουμε αυτή τη στιγμή τις δυο …ποσότητες, αλλά είναι πολύ απλό ότι ένας παίκτης περιοχής, θα πρέπει να παίρνει μπάλα για να κάνει τη …δουλειά του.

Δεν ήταν τυχαίο το προηγούμενο πέρασμά του από τον Παναιγιάλειο, ούτε τυχαία ήταν τα γκολ που σημείωνε με τον Πανσερραϊκό.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο είναι ένας …επαγγελματίας σκόρερ. Ξέρει να …μυρίζεται τη φάση, μπορεί να υπολογίζει την πιθανή κατάληξη της μπάλας, μπορεί να φανταστεί την κίνηση συμπαίκτη και αντιπάλου. Στο παιχνίδι του Αιγίου απέναντι στον Ιάλυσο, δεν πήρε μπάλα, δεν έκανε ευκαιρία. Εδώ είναι Γ΄ Εθνική. Μια κατηγορία για την οποία ο Φουρτάδο είναι πολυτέλεια. Μην βιαζόμαστε λοιπόν να τον κρίνουμε αρνητικά, αλλά ούτε και θετικά. Στην πορεία οι πράξεις του, θα τον κατατάξουν ανάλογα.

Ο Κούντικ που ήρθε τελευταίος στον Παναιγιάλειο, είναι σε θέση να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το προφίλ και το σκοράρισμα του έγχρωμου συμπαίκτη του, που στη φωτο μας χαμογελάει.

Περιμένουμε τα επόμενα γκολ, περισσότερα …χαμόγελα και τα ξαναλέμε.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr