background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: «Ατσάλινη» στο Στάδιο η Θύελλα 1-0 τη Νίκη Προαστείου [ΦΩΤΟ]

Λίγες οι φάσεις στις δυο αντίπαλες εστίες στο ντέρμπι του Δημοτικού Σταδίου, όμως η ψυχή και το πάθος, οι ταχύτητες και οι συνδυασμοί, οι αυτοματισμοί και οι επινοήσεις των νεαρών, κάλυψαν με το παραπάνω τους φιλάθλους, που έδωσαν έντονο παρόν στις κερκίδες.

Η Νίκη κρατούσε καλά στην άμυνα, δεν είχε καλή τελευταία πάσα στην επίθεση για να απειλήσει. Από την πλευρά της η γηπεδούχος Θύελλα είχε περισσότερα τελειώματα και ουσία στην επίθεση, για να κατακτήσει την πολύτιμη νίκη με ένα υπέροχο γκολ. Στο α΄ ημίχρονο είχε καλές φάσεις με τους: Σωτηρόπουλο, Μητρόπουλο και δυο φορές με τον Μάλλιο.
Άνοιξε το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο. Πιο χαλαρές οι άμυνες, για να λειτουργήσει θετικότερα ο στόχος της επίτευξης ενός τέρματος.

Ο Χριστοδουλόπουλος στο 52΄ είχε την πρώτη ευκαιρία για τη Νίκη, λίγο αργότερα ακολούθησε το γκολ της Θύελλας. Ο Ραμπούσγια ήταν η αφετηρία, αφού με ατομική προσπάθεια ξεμαρκαρίστηκε και έβγαλε από δεξιά συστημένη σέντρα στην …καρδιά της άμυνας, για το κεφάλι του Διαμαντόπουλου, 1-0 στο 59΄.
Ένα γκολ που περισσότερο τόνωσε τους γηπεδούχους, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό για να σιγουρέψουν τους βαθμούς της νίκης.
Παρέμειναν μέχρι το φινάλε περισσότερο επικίνδυνοι, καταγράφοντας τη 2η επιτυχία τους, με το ίδιο σκορ 1-0, στο Στάδιο Αιγίου.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόπουλος, Ραμπούσγια, Αντ. Παξιμάδης, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τζιτζιφάκος, Μ. Μητρόπουλος (86΄ Σπηλιωτόπουλος), Λιάτος (94΄ Κεφαλωνίτης), Μάλλιος (58΄ Γκοτσόπουλος), Αρβανίτης (90΄ Αθανασίου), Διαμαντόπουλος.
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Μποσγανάς, Βάσιλας, Κάτσας, Χαλκιόπουλος, Σαρρής, Πατρώνης (75΄ Καρέλας), Καϊμακάς, Διαμαντόπουλος, Μουστάκας, Χριστοδουλόουλος (68΄ Καράγεωργας), Σμπόρας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr