background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ : ΑΕ Δρεπάνου – Φοίνικας / Ζήρια 1-1

Το χαμόγελο της νίκης …άνθιζε από τη μια ομάδα στην άλλη. Στο γήπεδο του Προαστείου το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Δρεπάνου και την ΑΕ Φοίνικας / Ζήρια, παρομοιάστηκε με ρώσικη ρουλέτα.
Τα καλύτερα ήρθαν πρώτα για τους φιλοξενούμενους, που θα μπορούσαν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια, αλλά το σουτ του Μαρή βρήκε στον Γ. Τσάκα και στη συνέχεια στο δοκάρι του Σγούρα. Είχε προηγηθεί σέντρα του Παπαδημητρόπουλου και προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών.
Αντίθετα με το χαμηλών τόνων α΄ ημίχρονο, το υπόλοιπο μισό του αγώνα ήταν όλα τα λεφτά. Θα μπορούσαν να γίνουν όλα, στο τέλος οι αντίπαλοι μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Η ομάδα του Δρεπάνου είχε ένα πολύ καλό 10λεπτο 50΄-60΄, με τον Χρήστο Παπαδιονυσίου να απειλεί σε τρεις περιπτώσεις.
Με γκολ απάντησε ο Φοίνικας / Ζήρια στο 76΄. Ο Τέρπος σούταρε, ο τερματοφύλακας Σγούρας απέκρουσε, ήρθε στη φάση να βάλει το γκολ ο Μαρής.
Δεν χάρηκαν για πολύ το προβάδισμα οι παίκτες του Φώτη Φοή. Γρήγορα ήρθε η απάντηση, με τον Σανδραβέλη να ισοφαρίζει 1-1 στο 80΄.
Στα τελευταία λεπτά οι δυο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ της νίκης. Πιο κοντά σ’ αυτό πλησίασε ο Φοίνικας / Ζήρια στο 91΄, με τον Μαρή να πλασάρει ελάχιστα άουτ μετά την πάσα του Τέρπου.
ΔΡΕΠΑΝΟ: Σγούρας, Φραντζής, Σανδραβέλης, Πετρόπουλος, Μητρόπουλος, Αγγελόπουλος, Καρέλας (13΄ λ.τ. Παρίσης), Καρβούνης, Παπαδιονυσίου, Ζιάζαρης (44΄ λ.τ. Γ. Τσάκας), Αβούρης (89΄ Νταλαμάρας).

ΑΕ ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ: Βαρέλας, Νγκέλα (70΄ Χαραλάμπους), Ντολάνι, Ασημακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μαυρομμάτης, Τέρπος, Τριανταφύλλου, Τσέντζος (31΄ λ.τ. Κανάγιας), Μαρής, Παπαδημητρακόπουλος (94΄ Ρουμελιώτης).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr