background img
banner
banner

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού

ΣΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ

Η   8η Γιορτή Ελιάς  και Λαδιού πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτο,  στο ελαιοτριβείο Σελιανιτίκων, , που διοργάνωσε ο  Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σελιανιτίκων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  παραδοσιακούς  χορούς  από τη «Χορευτική Στέγη» του Συλλόγου Γονέων και ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

Διατέθηκε δωρεάν μπουφές με φαγητά και γλυκά που συνεισέφεραν με μεγάλη απλοχεριά οι κάτοικοι της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Αιγιαλείας κ.Περικλής Παπαγιαννακόπουλος,  ο πρόεδρος της Τοπικής  Κοινότητας Σελιανιτίκων κ. Ευάγγελος Γεωργόπουλος, εκπρόσωπος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου κ. Κ. Γιάχος και πολύς  ακόμα κόσμος.

Τα Δ.Σ. των διοργανωτών ευχαριστούν όσους παραβρέθηκαν, όσους βοήθησαν, τον  το δάσκαλο του χορευτικού κ. Δ. Μασαούτη, όσους μαγείρεψαν, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης:  Χαρτικά Χ. Γαλιάτσου, ψιλικά Ν. Ασημακόπουλου, Αρτοποιείο Μαραγκόπουλου, οπωροπωλείο Α. Δημητρόπουλου και Ν. Καρκατσέλου, και τους παραγωγούς κρασιού κ. Θ. Χριστόπουλο και Π. Δημόπουλο, το καφεκοπτείο Α. Παλασόπουλου.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr