background img
banner
banner

…Ρήγας από τα παλιά

Γνώριζε πολύ καλά τον Παναιγιάλειο ο παρατηρητής διαιτησίας Γιώργος Ρήγας, από το σύνδεσμο Άμφισσας με έδρα την Ιτέα. Εντύπωση προκάλεσε η καθαρότητα του μυαλού και της μνήμης του, διηγούμενος παλιές ιστορίες, τότε που εν ενεργεία διαιτητής, «σφύριζε» παιχνίδια του Παναιγιάλειου, καταλαμβανόμενος από δέος.

Πιο …φρέσκα τότε τα μεγάλα κατορθώματα των «μελανόλευκων», οι κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου γεμάτες, αφού είχε φίλους πέρα από την Αιγιάλεια και την Αχαΐα, που έφταναν ανυπόμονοι να παρακολουθήσουν ένα τεράστιο ιστορικό σωματείο.

Αρνητική εντύπωση του προκάλεσε, όπως εξηγούσε στην ανάπαυλα παρουσία των Γρηγόρη Παλούμπη και Αποστόλη Αλεξανδρόπουλου, η μικρή προσέλευση του κόσμου. Άσχετα από τις δυσάρεστες τελευταίες εξελίξεις, τόνισε ότι ο κόσμος σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότερος, αφού πάντα στο παρελθόν αποτελούσε τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Με βαριά καρδιά αποχώρησε, αφού συναισθηματικά και σαν όνομα, θα προτιμούσε να κερδίσει ο Παναιγιάλειος, περισσότερο όμως του έμεινε η αρνητική εντύπωση από την …πενιχρή προσέλευση στην κερκίδα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι …γεμάτη θα’ ναι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr