background img
banner
banner

Έκοψε πίτα στον “Ορέστη” η “παρέα της Τρίτης”

Η πρώτη συνάντηση της χρονιάς για την “παρέα της Τρίτης” έγινε στον Ορέστη και εκτός από το μενού θαλασσινών (σαρδέλα ψητή, καλαμαράκια, ψαρόσουπα, ψάρια ψητά και βραστά) που επιμελήθηκε ο σεφ Γιώργος Τυράννης, είχε και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, προσφορά του αρτοποιού Δημήτρη Θεοδωρόπουλου. Επειδή η παρέα ήταν μεγάλη οι πίτες ήταν δύο, όπως και τα φλουριά που κέρδισαν ο Άγγελος Ματθαίος, που είχε κερδίσει και πέρσι, και ο Ηλίας Καψιώτης, που κέρδισε στο δεύτερο κομμάτι.
Το παρών στο τραπέζι που γίνεται ανελλιπώς κάθε Τρίτη, από το 2016, έδωσαν οι Νίκος Παπαδόπουλος (πρόεδρος της παρέας), Άγγελος Ματθαίος, Άρης Τηλιγάδης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Βασίλης Ζαφειρόπουλος ,Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Μεντζελόπουλος, Κώστας Λούκας, Θανάσης Κάλπης, Περικλής Βασιλακόπουλος, Πάνος Γεωργακόπουλος, Ηλίας Καψιώτης, Κώστας Δεληγιάννης και Γιάννης Τοχμιτζόγλου .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η “παρέα της Τρίτης” έχει περισσότερα μέλη, που κάθε φορά εναλλάσσονται στα τραπεζώματα που λαμβάνουν χώρα πάντα την Τρίτη και συνήθως στον “Ορέστη”, ενώ συνηθίζεται κάθε φορά να υπάρχει και κάποιος παράγοντας της περιοχής ως επίτιμος καλεσμένος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr