background img
banner
banner

Το νέο Audi A1 είναι το αυτοκίνητο που χρειάζεσαι για κάθε περίσταση

Sport, δυναμικό, με DNA και χαρακτηριστικά από το θρυλικό Audi Quattro, το νέο Audi A1 είναι το αυτοκίνητο που χρειάζεσαι σε κάθε περίσταση στη ζωή σου. Και εξηγούμε το γιατί.

Κάνε έναν γρήγορο, mini απολογισμό της καθημερινότητάς σου. Πόση ώρα πέρασες μέσα σε ένα αυτοκίνητο; Δουλειά και υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν στιγμή να χαλαρώσεις, με αποτέλεσμα να είσαι διαρκώς στο “τρέξιμο”, στους δρόμους, με το χέρι στο τιμόνι.

Οι ώρες  που ξοδεύεις στο αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις σου είναι ατελείωτες. Αν δεν υπολογίσουμε και την κίνηση που σίγουρα θα συναντήσεις ειδικά τις ώρες αιχμής, ο χρόνος αυξάνεται. Και όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο και θες να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, αλλά να περάσεις και καλά, μια mini απόδραση, ένα ταξίδι σε έναν κοντινό ή και πιο μακρινό προορισμό είναι ό,τι πρέπει.

Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ένα: Χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτοκίνητο. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο, αλλά ένα μοντέλο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σου ανάλογα με την περίσταση.

Το νέο Audi A1 2019, με αρμονικό συνδυασμό σύγχρονης minimal σχεδίασης αλλά και με ρετρό πινελιές, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να σου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία και μια μοναδική οδική απόλαυση είτε πρόκειται για μετακινήσεις σε κοντινές αποστάσεις είτε σε μακρινές.

Με δεκάδες πλεονεκτήματα, το Audi A1 Sportback αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του. Τι είναι όμως αυτό ή καλύτερα αυτά που το κάνουν τόσο ξεχωριστό; Ιδού.

Το μικρό… μεγάλωσε

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ζητά κάθε οδηγός είναι η άνεση. Με σχεδόν 4.3 cm μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο και εντυπωσιακή αύξηση του χώρου αποσκευών κατά 65 lt, το νέο Audi A1 προσφέρει ευρυχωρία και υψηλά επίπεδα άνεσης για ταξίδια. Πάρε κι άλλη βαλίτσα, κανένα πρόβλημα.

Συνδυάζει ομορφιά και ”μυαλό”

Έναν οδηγό ποτέ δεν τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητό του να είναι απλά όμορφο. Για να πλησιάζει το ”όνειρο” πρέπει να έχει και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ο υψηλής ευκρίνειας ψηφιακός πίνακας οργάνων του νέου Audi A1 Sportback 2019 παρέχει όλη την απαιτούμενη ενημέρωση στον οδηγό με εξαιρετική ακρίβεια (πληροφορίες, entertainment, διαμόρφωση οχήματος κλπ), ενώ η touch οθόνη είναι ο απόλυτος tablet-συνοδηγός με απεριόριστες δυνατότητες με οικείο λειτουργικό.

Παράλληλα, με το προαιρετικό Smartphone Interface γίνεται mirroring του κινητού τηλεφώνου και η νέα θύρα USB εξασφαλίζει την ταχύτερη δυνατή φόρτιση. Με λίγα λόγια, μέσα στο αυτοκίνητό σου μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα.

Σε προσέχει

Το μεγαλύτερο ζητούμενο όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο είναι η ασφάλεια. Με τεχνολογίες από μεγαλύτερα μοντέλα, το νέο Audi A1 προσφέρει μοναδική αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και τεχνολογικής υπεροχής. Σταθερό και στιβαρό, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης που καθιστούν τον οδηγό τον απόλυτο κυρίαρχο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Οδηγοκεντρικό, δυναμικό, μυώδες, εκλεπτυσμένο, άνετο και ασφαλές. Συνοπτικά, με έξι λέξεις, αυτό είναι το νέο Audi A1. Ο τέλειος αστικός σύντροφος, χωρίς συμβιβασμό σε στυλ, λειτουργικότητα και ποιότητα. Ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για κάθε περίπτωση. Αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
AUTO

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr