background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Στο ΑΠΣ Πάτραι Άρης Π. το …ζουμί

Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΔΑΒΟΥΡΛΗ, Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΜΕ ΖΑΒΛΑΝΙ / ΑΙΑΣ

Ο πρωτοπόρος Κεραυνός υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο / Αχιλλέα και με νίκη τον …τελειώνει και μαθηματικά από την Α΄ κατηγορία.
Τα σπουδαία όμως έρχονται από το γήπεδο του Ρίου. Εκεί έχουμε παιχνίδι που παίρνει και ειδική βαθμολογία. Έχουμε επίσης και τον γηπεδούχο ΑΠΣ Πάτραι, να θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία από τον Άρη, ώστε να κατοχυρωθεί στην 4η θέση και μαθηματικά. Το Πάτραι έχει την ερχόμενη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το εκτός έδρας με τον Κεραυνό και καίγεται μην τα χάσει όλα στο φινάλε.

Σίγουρος στην 4άδα ο Αετός Π., θα υποδεχτεί στην Αγυιά χωρίς άγχος τη Νίκη Προαστείου.
Για την Κυριακή ορίστηκε το παιχνίδι της Θύελλας Αιγίου. Στο Δημοτικό Στάδιο θέλει να πάρει το παιχνίδι κόντρα στον Δαβουρλή για δυο λόγους. Ο πρώτος και πιο δύσκολος, είναι να μην πάρει βαθμό ο ΑΠΣ Πάτραι στα δυο παιχνίδια που απομένουν, για να του «κλέψει» την 4η θέση.

Ο άλλος λόγος που θα επιδιώξει την επικράτηση, είναι να επωφεληθεί τους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των playout, αν δεν της γίνει το χατίρι για την είσοδό της στην 4άδα.
Κυριακή παίζει και ο Φοίνικας / Ζήρια. Στην Αγυιά το παιχνίδι με το Ζαβλάνι / Αίας έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δυο αντιπάλους. Το γνωρίζουν πολύ καλά, για να δώσουν σκληρή μάχη για τη νίκη.
Δεν στερεί μεγάλου ενδιαφέροντος και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕ Δρεπάνου και Ψαθόπυργο, που θα γίνει στο γήπεδο Προαστείου. Τους αντιπάλους χωρίζει ένας βαθμός, η νίκη όμως έχει να τους δώσει πολλά περισσότερα για την ειδική βαθμολογία και την προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, στα μπαράζ.

ΕΠΟΜΕΝΗ 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 16/02 -15:30
Κεραυνός – Παν./Αχιλλέας: Μέρμηγκας
ΑΠΣ Πάτραι – Άρης Π.: Χρονάς
Αετός Π. – Νίκη Πρ.: Πετρόπουλος
Δρέπανο – Ψαθόπυργος: Καδδάς
Κυριακή 17/02 -15:30
Θύελλα Αιγίου – Δαβουρλής: Σαφαρίκας
Ζαβλ/Αίας – Φοίνικας/Ζήρια: Μακρυπόδης

Α ΟΜΙΛΟΣ: Διασταυρώνεται η πρώτη 4άδα

Παιχνίδια που ενδιαφέρουν για την βαθμολογική κατάταξη των 4 πρωτοπόρων, αλλά περισσότερο για την ειδική βαθμολογία που θα ακολουθήσει, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επόμενης 21ης αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο.
Στο μεγάλο ντέρμπι η Αχαϊκή υποδέχεται στην Κάτω Αχαγιά την πρωτοπόρο Θύελλα Πάτρας, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι λίγο πριν τα μπαράζ.
Τα πράγματα είναι απλούστερα για τον Ατρόμητο, που στην άλλη συνάντηση εκπροσώπων από την 4άδα, υποδέχεται στα Ζαρουχλέικα την Δόξα Παραλίας.

ΕΠΟΜΕΝΗ 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Α ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 16/02 -15:30
Ατρόμητος Π. – Δόξα Παρ.: Φωκάς
Δόξα Χαλ. – Αναγέννηση: Τζαγκαράκης
Τριταιϊκός – Εθνικός Σαγ.: 0-3 α.α.
Κυριακή 17/02 -15:30
Αχαϊκή – Θύελλα Π.: Παπαδόπουλος
Αστέρας Τσουκ. – Δίας: Ανδριανός
Πάτρα 2005 – Πήγασος: Καλύβας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr