background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ Ξεχωριστό το παιχνίδι Δόξα Ελαιώνα – Αστέρας

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Σε πιο χαλαρό παιχνίδι επιστρέφει η πρωτοπόρος ομάδα των Καλαβρύτων. Μετά το ισόπαλο ντέρμπι με την Αιγείρα / Ακράτα, επίσης το παιχνίδι κυπέλου με τον ΑΠΣ Πάτραι την περασμένη Τετάρτη, φιλοξενεί τώρα στην έδρα της τον Κεραυνό 2016. Στην ΑΕ Καλαβρύτων δεν θέλουν να θέσουν ως δικαιολογία την κούραση μετά τα δυο ντέρμπι που προηγήθηκαν, θα παίξουν για τη νίκη που θα διατηρήσει το σωματείο στην κορυφή.

Ο Αετός Ρίου που ακολουθεί στον ένα βαθμό, φιλοξενεί το Άνω Καστρίτσι. Με οδηγό την ισοπαλία και τους χαμένους βαθμούς πάλι στο γήπεδο του Ρίου την 17η αγωνιστική με την Αργυρά, αυτή τη φορά το μάθημα θα γίνει πάθημα και θα αντιμετωπιστεί ο αντίπαλος με σοβαρότητα σε όλο το 90λεπτο.

Στο γήπεδο του Ρίου θα παίξει και η 3η της βαθμολογίας Αιγείρα / Ακράτα, μόνο που το παιχνίδι με την γηπεδούχο Φλόγα Κ. Καστριτσίου, θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη, την οποία θα επιδιώξουν δυναμικά, ύστερα από την ισοπαλία 1-1 με τα Καλάβρυτα, τους χαμένους βαθμούς και την …πτώση από την 2η στην 3η θέση.

Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου με τα Σελιανίτικα θα παίξει η Φλόγα Ροδιάς, που συμπληρώνει την πρώτη 4άδα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους βαθμούς για να πάψουν με μείον στη βαθμολογία, η Φλόγα για μια ακόμα νίκη που θα της δώσει περιθώρια για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στις πρώτες θέσεις.

Τα playoff συμπεριλαμβάνουν και την 5η θέση της βαθμολογίας κι εκεί κυριαρχεί η μάχη για την διεκδίκηση από Αστέρα Τέμενης, Αργυρά και πιο πίσω την Δόξα Ελαιώνα και τον Απόλλωνα.

Έτσι το παιχνίδι στη Ροδιά ανάμεσα στην Δόξα Ελαιώνα και τον Αστέρα Τέμενης περιέχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα γίνει μάχη για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αργυρά περιμένει τα ευχάριστα απ’ αυτό το παιχνίδι της Ροδιάς, αλλά και από το δικό της. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου (18:30), υποδέχεται στο Προάστειο τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων.

Στην έδρα του παίζει και ο Απόλλων με την Αυτόνομη, που παρουσιάζεται όλο και πιο επικίνδυνη στα τελευταία παιχνίδια.

ΕΠΟΜΕΝΗ 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 16/02
15:30 Δόξα Ελ. – Αστέρας Τεμ.: Καλύβας
18:30 Αργυρά – Ολυμπιακός Ζ.: Καραβασίλης
Κυριακή 17/02 -15:30
Καλάβρυτα – Κεραυνός: Οικονόμου
Αετός Ρίου – Α. Καστρίτσι: Ασπρουλόπουλος
Απόλλων – Αυτόνομη: Τηλιγάδας
Σελιανίτικα – Φλόγα Ροδιάς: Μιχαλόπουλος
12:30 Φλόγα Κ.Κ.– Αιγείρα/Ακράτα: Παπαχρήστος


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr