background img
banner
banner

Αποκριάτικος χορός με πολύ κέφι

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 

Τον… κύκλο των αποκριάτικων χορών άνοιξε το βράδυ του Σαββάτου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον χορό του, στο εστιατόριο «Περιγιάλι» στα Διγελιώτικα.

Πάρα την κακοκαιρία και τις ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και το κέφι κράτησε μέχρι αργά, με την πίστα να γεμίζει από κόσμο! Ιδιαίτερα ικανοποιημένα έμειναν τα μέλη του Συλλόγου και οι καλεσμένοι του, από το φαγητό και την εξυπηρέτηση.

Εκτός από τα μέλη του Συλλόγου που είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να συζητήσουν αλλά και να διασκεδάσουν, παρέστησαν από αιρετούς ο Αντώνης Αγραπίδης (ΑΠΥΣΠΕ) με την σύζυγό του και ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος (ΑΠΥΣΠΕ) με την σύζυγό του. Επίσης, παρών ήταν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και νομικός σύμβουλος του Συλλόγου Γιώργος Μπέσκος, με την σύζυγό του και πολλοί άλλοι.

Όσο για τις μεταμφιέσεις, αν και δεν ήταν πολλές, ήταν σίγουρα ευφάνταστες και χαριτωμένες, βάζοντας όλους στο αποκριάτικο κλίμα των ημερών!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr