background img
banner
banner

Φίλε Αντώνη Κόμη, καλό ταξίδι.!!!

Πριν από 25 μόλις ημέρες, αποχαιρέτησες την αγαπημένη σου μητέρα. Έφυγε πλήρης ημερών, η απώλεια όμως ήταν μεγάλη για σένα, γιατί ήσασταν πολύ δεμένοι μεταξύ σας. Ζούσατε μαζί πολλά χρόνια, γι’ αυτό στον αποχαιρετισμό της ήσουν πολύ συγκινημένος, αντικρίζοντας τη μοναξιά της επόμενης μέρας.

Αποφάσισες λοιπόν να κοιτάξεις την κλονισμένη υγεία σου, αποφάσισες να προχωρήσεις στη θεραπεία των σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζες. Έτσι, με την προτροπή και την βοήθεια των φίλων σου, έκανες την επέμβαση στην καρδιά που χρειαζόσουν, ώστε να ξεκινήσεις την επόμενη μέρα πιο δυνατός.

Ήξερες εσύ από δυσκολίες, καθώς μεγάλωσες ορφανός από πατέρα, καθώς αγωνίστηκες για την επαγγελματική καταξίωση και τα κατάφερες, καθώς για χρόνια Πρόσκοπος γνώριζες να αντιμετωπίζεις τα δύσκολα και να δίνεις εφόδια στους γύρω σου και τους μαθητές σου για να παλεύουν στη ζωή τους.

Δυναμικός στα Προσκοπικά σου καθήκοντα, ενεργός και αθόρυβος στα κοινά για πολλά χρόνια , φιλότιμος και αρωγός όπου μπορούσες να βοηθήσεις, καθώς τελευταία ήσουν γραμματέας της τοπικής επιτροπής Αιγιαλείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και εργαζόμενος στην ασφάλεια του εργοστασίου της ΕΒΟ Αιγίου.

Ο καταπονημένος οργανισμός σου όμως δεν άντεξε. Μπορεί να πήγε καλά η επέμβαση στην καρδιά σου και να αποκαταστάθηκαν τα καρδιολογικά σου προβλήματα, όμως ο αδύναμος οργανισμός σου, η κακή ψυχολογία σου, τα μικρόβια της εντατικής δε σου επέτρεψαν να σηκωθείς πάλι στα πόδια σου. Ούτε εμείς, οι φίλοι σου προλάβαμε να σε δούμε από κοντά και να σου συμπαρασταθούμε στα δύσκολα. Ενώ σήμερα Πέμπτη σε περιμέναμε στην Πάτρα για να συνεχιστεί η νοσηλεία σου, εσύ αποφάσισες από τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας  μας στην κλινική όπου νοσηλευόσουν τις τελευταίες ημέρες, να αφήσεις την τελευταία σου πνοή.
Η θέληση της ψυχής σου, να συναντήσεις τη μητέρα σου το συντομότερο, ήταν δυνατότερη από οποιαδήποτε άλλη διάθεση, και έτσι έκανες αυτό που ήθελες περισσότερο.
Πηγές κοντά της. Άλλωστε και η δική της ψυχούλα ήταν ακόμα δίπλα σου, δεν ήθελε να φύγει μακριά σου, κι έτσι τώρα θα συνεχίσετε να είστε μαζί, σε έναν άλλο κόσμο, ίσως καλύτερο από τον δικό μας, εδώ στα εγκόσμια.
Αγαπημένε μας φίλε, η παρέα μας, ” της Τρίτης”, θα είναι φτωχότερη με την απουσία σου!!!
Ας είναι ευλογημένο το χώμα που θα σε σκεπάσει στον οικογενειακό σας τάφο στους Πετσακούς Καλαβρύτων. H κηδεία σου θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 3:00, στον Ι. Ν. Αγίου Αλεξίου στα Σταφιδάλωνα.

Φίλε, Αντώνη Κόμη, στο επανιδείν  !!!

Ένας φίλος σου,
Νίκος Παπαδόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr