background img
banner
banner

Ξεκίνησαν δουλειά Σπυρόπουλος – Λελούδας

ΣΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Στον Παναιγιάλειο αυτόν καθ’ αυτόν επικεντρώνεται το νέο προπονητικό δίδυμο Λελούδα – Σπυρόπουλου, σκοπεύοντας να αλλάξουν πράγματα προς το καλύτερο, να παλέψουν για τα καλύτερα αποτελέσματα στα παιχνίδια που υπολείπονται και …όπου βγει.
Το τεχνικό δίδυμο άφησε καλές πρώτες εντυπώσεις στους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συζήτησαν πριν ξεκινήσει το προπονητικό πρόγραμμα. Οι τελευταίοι παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι και με θέληση, ήθελαν μάλλον κάποια αλλαγή, υποσχέθηκαν ότι είναι έτοιμοι να συνεχίσουν με μεγαλύτερη προσπάθεια.

Εκτός από τον Ρόρο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, εκτός ομαδικής προπόνησης έμεινε και ο Μπακατσέλος που είναι τραυματίας, καθώς και ο Φουρτάδο που έχει άδεια.

Ρεπό ο Παναιγιάλειος κανονικά οι υπόλοιποι

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και το ρεπό του Παναιγιάλειου. Δεν περιμένει λοιπόν η Αιγιώτικη ομάδα να …εισπράξει κάτι απ’ αυτή την αγωνιστική, απλά να κάνει στο τέλος ταμείο στις βαθμολογικές διαφορές που θα έχουν προκύψει από τα σωματεία που τρέχουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αφήνοντας λοιπόν στην άκρη τους πρωτοπόρους, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα παιχνίδια: Αχαρναϊκός – Παλληνιακός, Νίκη Τραγανού – Φοίβος Κρεμαστής και Πανμοβριακός – Πανηλειακός.

ΕΠΟΜΕΝΗ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

13:15 Νίκη Τρ. – Φοίβος Κρεμ.: Χρηστάτος (Κεφαλ./Ιθάκης)
14:00 Ιάλυσος – ΠΑΟ Βάρδας: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
15:00 Θύελλα Ρ.– Διαγόρας Ρόδου: Λεμπέσης (Πειραιά)
15:00 Αχαρναϊκός – Παλληνιακός: Τζαγκαράκης (Αχαΐας)
15:00 Πανμοβριακός – Πανηλειακός: Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας)
15:00 Διαγόρας Βρ. – Αστέρας Αμ.:
Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)
Ρεπό: Παναιγιάλειος


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr