background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Οι συναντήσεις που …καίνε

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΦΛΟΓΑ – ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ

Το πώς θα τροποποιηθεί η σειρά και οι αποστάσεις των σωματείων που κατέχουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, θα το γνωρίζουμε το απόγευμα της Κυριακής, που είναι και όλα προγραμματισμένα.
Ξεκινώντας από την πρωτοπόρο ομάδα των Καλαβρύτων και το ντέρμπι που έχει στην Τέμενη με τον Αστέρα, θα δούμε στον πάγκο του Αστέρα τον Αντώνη Μπάλα να κατευθύνει τις τύχες των γηπεδούχων, ύστερα από την μετακίνηση του Μάκη Λελούδα στον Παναιγιάλειο.
Τα Καλάβρυτα που έχουν μοχθήσει και κοπιάσει πολύ για να φτάσουν στην κατάληψη της πρώτης θέσης, στοχεύουν να διατηρηθούν εκεί και μετά απ’ αυτό το παιχνίδι.
Δεν στερεί μεγάλου ενδιαφέροντος και το άλλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής. Στην Ροδιά η Φλόγα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έδαφος και να ανακατέψει καλά το υπόβαθρο της κορυφής.
Ο Αετός έχει ουσιαστικά μόνο μια ήττα, στηρίζεται στα καλά του αποτελέσματα για να διατηρηθεί στη 2η θέση, περιμένοντας και το …στραβοπάτημα των Καλαβρύτων.
Τα …ανάποδα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες, έφεραν την Αιγείρα / Ακράτα στην 4η θέση. Οι αποστάσεις από τους πρωτοπόρους είναι κοντινές και ανατρέψιμες, τόσο που θα χρειαστεί το νεοσύστατο σωματείο της Ανατολικής Αιγιάλειας να χαράξει μια σειρά επιτυχιών, στη νέα εποχή μετά τον Αλέξη Σπυρόπουλο που της ανοίγεται. Υποδέχεται την Αργυρά που βρίσκεται μέσα στις θέσεις των μπαράζ ανόδου.
Μια από αυτές τις θέσεις διεκδικεί και η Δόξα Ελαιώνα. Παίζει στο γήπεδο Δημητρόπουλου με τα Σελιανίτικα, που μετά την Φλόγα, σκοπό έχουν να δυσκολέψουν και την ομάδα του Ελαιώνα.
Τις …επάνω θέσει κυνηγά και ο Απόλλων, αρκεί να καλυτερέψει τα ποσοστά επιτυχιών του μακριά από την Ροδιά. Το μεσημέρι της Κυριακής (12:30) φιλοξενείται στο Ρίο από το Άνω Καστρίτσι.
Με τη ζώνη κινδύνου έχουν να κάνουν τα άλλα δυο παιχνίδια, σημαντικά για τους αντιπάλους που είναι:
Αυτόνομη – Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων και Κεραυνός 2016 – Φλόγα Κ. Καστριτσίου.

ΕΠΟΜΕΝΗ 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 24/02 -15:30
Αιγείρα/Ακράτα – Αργυρά: Χρονάς
Κεραυνός – Φλόγα Κ.Κ.: Παρδάλης
Αστέρας Τεμ.– Καλάβρυτα: Παπαδόπουλος
Φλόγα Ροδιάς – Αετός Ρ.: Φωκάς
Σελιανίτικα – Δόξα Ελ.: Σταυρόπουλος
12:30 Α. Καστρίτσι – Απόλλων: Ταξιάρχης
18:15 Αυτόνομη – Ολυμπιακός Ζ.: Σπυρόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr