background img
banner
banner

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ»!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με την ελπίδα ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει πάλι μπροστά, φίλοι και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Αιγιαλείας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο «BUZZ», το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου.

Με επίσημη καλεσμένη την πρώην υπουργό Εύη Χριστοφιλοπούλου, πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της συντονίστριας Μαρίας Παπαγεωργίου, η οποία ενημέρωσε για το συνέδριο του Κινήματος στις 30 του Μάρτη. Όπως τόνισε η κ. Παπαγεωργίου, «ήρθε η ώρα, όσοι ήρθαν μαζί μας, να κάνουν ένα βήμα πίσω και το ΠΑΣΟΚ να βγει μπροστά» και συνέχισε «έχουμε 570 μέλη στην Αιγιάλεια, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου έχουμε τη δυνατότητα να εγγράψουμε κι άλλα».

Στη συνέχεια, η συντονίστρια καλωσόρισε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και έδωσε το λόγο στην Εύη Χριστοφιλοπούλου, που κάλεσε για συστράτευση και ενότητα. «Η ανάπτυξη που μας υποσχέθηκαν δεν ήρθε, κατέρρευσε η συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία φόρτωσε το χρέος στη χώρα την περίοδο 2004-2009, το ΠΑΣΟΚ μας έσωσε από την πραγματική χρεοκοπία, φτιάξαμε τη δική μας πρόταση μέσα από το πρόγραμμα «Ελλάδα» που μπορεί να φέρει την ανάπτυξη, η αυτοδιοίκηση ανδρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τον «Κλεισθένη» για να φέρει το χάος, παίζουν με το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, να είστε έτοιμοι για την «μητέρα των μαχών» που είναι οι εθνικές εκλογές», είπε μεταξύ άλλων το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, που έκοψε και την πίτα με την ευχή για νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην εκδήλωση κοπής πίτας παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Ψυχράμη, ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος (ανακοινώνει σύντομα) Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΣ Θανάσης Σωτηρόπουλος και ο διευθυντής Μίλτος Σταυρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Μεντζελόπουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Δημήτρης Καλαμίδας, Μιχάλης Κυριακόπουλος και Μαρία Τσουκαλά, ο βουλευτής Αχαΐας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, οι πολιτευτές Ηρακλής Ρούπας, Μαρίνος Σκανδάμης και Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δριβιλας, ο πρώην δήμαρχος Ερινεού Λευτέρης Κληρονόμος, ο οινοποιός Άγγελος Ρούβαλης, πρόεδροι κοινοτήτων όπως ο Σπύρος Ζούδιος και ο Γιώργος Παλαιολογόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Καρέλης, και τα μέλη της συντονιστικής γραμματείας, Ντίνος Παγώνης, Τάκης Ανδριόπουλος, Κατερίνα Αποστολοπούλου, Παναγιώτης Γιάχος.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr