background img
banner
banner

Περιοδείες, συζητήσεις για σοβαρά θέματα και ενημερωτική εκδήλωση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α»

Συνεχίζουν με περιοδείες σε Δημοτικές Ενότητες και τοπικές κοινότητες της Αιγιάλειας, ο επικεφαλής της παράταξης Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α) Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος με μέλη του Συντονιστικού οργάνου. Μετά από Διακοπτό, Ακράτα, Δάφνες, Κουνινά ,επισκέθηκαν την κοινότητα Λάκκας.

Από τον υποψήφιο δήμαρχο στην τοποθέτησή του, τονίστηκε η ανάγκη ανάδειξης της παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α σε δημοτική αρχή που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας. ΄΄Μιας Αιγιάλειας που εξαιτίας των ασκούμενων πολιτικών σε τοπικό και γενικό επίπεδο έχει οδηγηθεί σε τέλμα και οπισθοδρόμηση .Με βασικούς άξονες την βιώσιμη ανάπτυξη κυρίως στην περιφέρεια και τις κοινότητες, την διεκδίκηση μαζί με τον ενημερωμένο πολίτη που θα συμμετέχει στην λήψη των αποφάσεων, την ιδιαίτερη βαρύτητα στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, θα δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για μια ισόρροπη αναπτυξιακή πορεία της Αιγιάλειας σε όλα τα επίπεδα΄΄, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Συζητήθηκαν τέλος θέματα που έχουν σχέση με την αγροτική οδοποιία, την ελαιοπαραγωγή, τα δίκτυα ύδρευσης ,την ανάπτυξη χώρων αναψυχής, την προβολή της σταφίδας κ.ά., διαπιστώνοντας ότι οι μέχρι τώρα πρωτοβουλίες ανεπαρκούν.

Σημειώνεται ότι η κίνηση Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α λειτουργεί το εκλογικό της κέντρο στην Βάλφουρ και Ανδρ. Λόντου .Τέλος, στο άμεσο μέλλον θα γίνει εκδήλωση για την διαχείριση των απορριμμάτων, όπου θα ενημερωθεί το κοινό από ειδικό επιστήμονα από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο μαζί με άλλους ειδικούς που έχουν ιδιαίτερες γνώσεις για το θέμα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr